Рецепт Курячий суп з грибами фото

Курячий суп з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Гриби
Рецепти для схуднення
На обід
Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Я фанат простих і ситних перших страв. Намагаюся готувати супи якомога частіше, мій шлунок їх любить Також я люблю курку, тому часто готую супи на курячому бульйоні. Поділюся таким рецептом.

Опис приготування:

На перший погляд може здатися, що суп непростий. Напевно, це через кількість інгредієнтів. Однак насправді суп готується досить просто і швидко (особливо, якщо у вас вже є готовий курячий бульйон). Загалом, просто дивіться, як приготувати суп курячий з грибами, і спробуйте його вже сьогодні!

  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Курка - 230 грам (у мене філе)
  • Сіль, перець - За смаком
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Гриби - 230 грам (у мене печериці)
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 3 штуки
  • Стебло селери - 2 штуки
  • Чебрець - 0, 5 чайних ложки
  • Борошно - 1/4 склянки
  • Курячий бульйон - 4 склянки
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Вершки - 0, 5 склянки
  • Петрушка - 2 Ст. Ложки (подрібнена)
  • Розмарин - 1 штука (гілочка)
1
У каструлі розігрійте 1 ст. Ложку оливкової олії. Курку поріжте середнього розміру шматочками, сіль і poperčite. Викладіть її в каструлю і обсмажте з усіх боків до золотистого. Викладіть поки що на тарілку.
2
У тій же каструлі розтопіть вершкове масло. Додайте пропущений через прес часник, тонко нарізані гриби, нарізані кубиками цибулю, морква і селера.
3
Обсмажуйте на середньому вогні до м'якості, постійно помішуючи. На цій піде в районі чотирьох хвилин. Потім додайте чебрець, перемішайте і потримайте все разом ще хвилину.
4
Додайте борошно, обсмажуйте, помішуючи, до золотистости муки. Влийте курячий бульйон, додайте лавровий лист і курку. Готуйте все разом, помішуючи, ще в районі п'яти хвилин.
5
Потім влийте вершки і прогрійте все разом ще хвилину-дві. Посоліть і поперчіть за смаком. Якщо вам здається, що суп вийшов густуватим, додайте в нього ще вершків.
6
Подавайте, прикрасивши зеленню розмарину і петрушки.

Схожі рецепти