Курячий суп з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.
Я фанат простих і ситних перших страв. Намагаюся готувати супи якомога частіше, мій шлунок їх любить Також я люблю курку, тому часто готую супи на курячому бульйоні. Поділюся таким рецептом.
Опис приготування:
На перший погляд може здатися, що суп непростий. Напевно, це через кількість інгредієнтів. Однак насправді суп готується досить просто і швидко (особливо, якщо у вас вже є готовий курячий бульйон). Загалом, просто дивіться, як приготувати суп курячий з грибами, і спробуйте його вже сьогодні!
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Курка - 230 грам (у мене філе)
- Сіль, перець - За смаком
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
- Гриби - 230 грам (у мене печериці)
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 3 штуки
- Стебло селери - 2 штуки
- Чебрець - 0, 5 чайних ложки
- Борошно - 1/4 склянки
- Курячий бульйон - 4 склянки
- Лавровий лист - 1 штука
- Вершки - 0, 5 склянки
- Петрушка - 2 Ст. Ложки (подрібнена)
- Розмарин - 1 штука (гілочка)
1
У каструлі розігрійте 1 ст. Ложку оливкової олії. Курку поріжте середнього розміру шматочками, сіль і poperčite. Викладіть її в каструлю і обсмажте з усіх боків до золотистого. Викладіть поки що на тарілку.
2
У тій же каструлі розтопіть вершкове масло. Додайте пропущений через прес часник, тонко нарізані гриби, нарізані кубиками цибулю, морква і селера.
3
Обсмажуйте на середньому вогні до м'якості, постійно помішуючи. На цій піде в районі чотирьох хвилин. Потім додайте чебрець, перемішайте і потримайте все разом ще хвилину.
4
Додайте борошно, обсмажуйте, помішуючи, до золотистости муки. Влийте курячий бульйон, додайте лавровий лист і курку. Готуйте все разом, помішуючи, ще в районі п'яти хвилин.
5
Потім влийте вершки і прогрійте все разом ще хвилину-дві. Посоліть і поперчіть за смаком. Якщо вам здається, що суп вийшов густуватим, додайте в нього ще вершків.
6
Подавайте, прикрасивши зеленню розмарину і петрушки.