Курячі котлети з зеленою цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Курячі котлети з зеленою цибулею однозначно сподобаються всім любителям м'ясних страв. Аромат і смак, який дарує цибулю котлет, припаде до душі навіть самим розпещеним гурманам.
Смак котлет пропоную не перебивати добавками батона або картоплі, використовуючи в складі тільки куряче філе, яйце, спеції і зелену цибулю, ми отримаємо найвдаліший і смачний результат. Подавати до столу такі котлети можна з різними гарнірами - овочі, соління, каші або картопля.
- Куряче філе - 300 грам
- Курячі яйця - 1 штука
- Зелена цибуля - 4 штуки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сухий часник - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте всі продукти за списком. Філе вибирайте не заморожене, а охолоджене.
Промийте філе курки під проточною прохолодною водою, просушіть і наріжте невеликими шматочками.
Подрібніть філе в чаші блендера або за допомогою м'ясорубки.
Додайте в підготовлений фарш одне велике куряче яйце.
Додайте слідом трохи солі, мелений перець, сухий або свіжий часник.
Додайте слідом трохи солі, мелений перець, сухий або свіжий часник.
Зелену цибулю сполосніть, просушіть, дрібно наріжте і додайте в фарш. Ретельно перемішайте.
Сформуйте з фаршу котлети невеликого розміру.
У сковороді прогрійте трохи рослинного масла, після перекладіть заготовки і смажте котлети з обох сторін по 4-5 хвилин. Через деякий час подавайте котлети до столу.
У сковороді прогрійте трохи рослинного масла, після перекладіть заготовки і смажте котлети з обох сторін по 4-5 хвилин. Через деякий час подавайте котлети до столу.
Смачного!