Куряча грудка з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Ніжна і соковита куряча грудка з яблуками - це відмінний варіант легкої вечері всією сім'єю. На гарнір до філе підійде будь-яка каша або овочі. Це ніжне само по собі м'ясо відмінно доповнюється яблуком.
Гарнір до такої курочку може бути різним. Соковита куряча грудка з яблуками готується просто, швидко і дуже легко. Спробуйте зробити її в рукаві - так вона вийде ще соковитіше, а залишивши в первісному вигляді м'ясо покриється золотистою скоринкою. Яблука дають приємну кислинку. Спробуйте варіант, як приготувати курячу грудку з яблуками.
- Куряча грудка - 1 штук
- Яблуко - 2 штуки
- Сіль і спеції - За смаком
1. Любителі м'якого м'яса по достоїнству оцінять цей рецепт, оскільки куряча грудка з яблуками виходить дивно ніжною і соковитою. Грудку слід ретельно помити, натерти сіллю і спеціями за смаком.
2. Обсмажуємо грудку з двох сторін на слабкому вогні і даємо трохи охолонути.
3. Робимо надрізи поперек волокон і нарізаємо яблука дольками. Тепер в кожен розріз вставляємо частина яблука і відправляємо грудку в розігріту до 180 градусів духовку.
4. Можна грудку загорнути у фольгу або рукав для запікання, так вона вийде більш соковитою, а можна залишити запікатися так - тоді м'ясо буде з скоринкою.
5. Якщо подаєте на святковий стіл, прикрасьте страву зеленню і овочами.