Рецепт Куряча грудка з рисом фото

Куряча грудка з рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Крупи , Мал
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Куряча грудка з рисом - вельми просте і ситне блюдо. Його можна готувати на вечерю чи обід для всієї родини. М'ясо курки виходить ніжним, а рис - пряним і ароматним. Спробуйте, це дуже смачно!

Опис приготування:

Якщо вам цікаво, як приготувати курячу грудку з рисом, то вивчіть цей рецепт. Дуже смачно вийде, якщо готувати гарнір не окремо від м'яса, а разом з ним. Тоді рис просочиться ароматом і соком курки. Пробуйте!

  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Куряча грудка з рисом - 300 грам
  • Сіль, спеції - За смаком
куряча грудка з рисом - фото крок 1
Цибуля потрібно порізати, морквину - натерти на тертці. Пасеруйте овочі на гарячому рослинному маслі в сковороді на плиті. Потім додайте нарізаний пластинками і очищений від насіння болгарський перець.
куряча грудка з рисом - фото крок 2
Курячі грудки вимийте і висушіть, нарубати довільними шматками рівних розмірів. Видавіть до курки через прес часник, приправити сіллю, поперчіть, додайте спеції. Покладіть м'ясо птиці до овочів, обсмажуйте ще десять хвилин всі інгредієнти.
куряча грудка з рисом - фото крок 3
Візьміть другу сковорідку. Вона повинна бути чистою і сухою. Покладіть в неї заздалегідь промитий рис, обсмажуйте його на повільному вогні протягом п'яти хвилин.
куряча грудка з рисом - фото крок 4
Коли рис підсмажиться, викладіть зверху м'ясо з овочами. Чи не розмішуйте. Влийте на сковорідку пару стаканів гарячої кип'яченої води, закрийте кришку. Коли вода закипить, зменшіть вогонь і тушкуйте страву протягом години.

Схожі рецепти