Рецепт Куряча грудка в тесті фото

Куряча грудка в тесті
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Птах , Курка , Дріжджове тісто , Куряча грудка
Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Випічка , Страви в тесті
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо ви запече курячі грудки в дріжджовому тесті, будете приємно здивовані результатом. М'яка всередині, хрустка зовні. Смачно!

Опис приготування:

Смачні і соковиті курячі грудки виходять, якщо їх запекти в дріжджовому тесті. Не дивуйтесь - це дуже смачно. Дріжджове тісто чудово підходить для цієї страви, в результаті у вас вийде соковите куряче м'ясо і рум'яне тісто зверху, а знизу - просочене соком курки. Рецепт приготування курячих грудок в тесті досить простий, з цим завданням впорається будь-яка господиня. Можна використовувати і покупне дріжджове тісто і цим спростити рецепт ще більше. Подати грудки в тесті можна з овочевим салатом. Готуємо і приємного вам апетиту!

  • Вода - 1 Склянка
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка (без верху)
  • Цукор - 1, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сухі дріжджі - 5 грам
  • Борошно - 250 грам
  • Куряча грудка - 1 штука
  • Майонез - 1, 5 Ст. Ложки
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
куряча грудка в тесті - фото крок 1
Розвести в теплій воді дріжджі з цукром і сіллю, додати сметану і рослинне масло, добре розмішати. Потім всипати борошно і замісити тісто. Воно повинно бути еластичним і добре відлипати від рук. Поставити тісто на 1 годину в тепле місце.
куряча грудка в тесті - фото крок 2
Відокремити філе від курячої грудки і розрізати на 6-8 частин. Додати сіль, перець і майонез. Добре перемішати.
куряча грудка в тесті - фото крок 3
Тісто розкачати і розділити на стільки ж частин, на скільки розділили філе.
куряча грудка в тесті - фото крок 4
У центр кожної частини тесту покласти шматочок курячої грудки і добре защипнути тісто, щоб не було дірочок.
куряча грудка в тесті - фото крок 5
Викладаємо курячі грудки в тесті на деко, застелений папером. Можна змастити верх жовтком або рослинним маслом.
куряча грудка в тесті - фото крок 6
Випікати курячі грудки в тесті в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 40.

Схожі рецепти