Куряча гомілка в тесті
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную дуже незвичайний спосіб приготування і подачі звичайних курячих гомілок, це блюдо виходить настільки красивим і смачним, що його вчасно подавати до святкового столу, гості будуть в захваті.
Вперше я спробувала таке оригінальне блюдо на весіллі у своєї подруги, його принесли на великому блюді, і виглядало воно дуже ефектно, тому я відразу ж вирішила дізнатися у кухаря рецепт приготування курячої гомілки в тесті. Як виявилося, тут немає нічого складного, особливо якщо використовувати готове тісто, правда на приготування доведеться витратити близько двох годин часу. Через тиждень після весілля я вирішила зробити курячу гомілку в тесті в домашніх уязика, і у мене все вийшло з першого разу. Тепер готую це частування досить часто, в основному для гостей, але іноді радую такий курочкою і своїх домашніх, вже дуже вона їм сподобалася.
- Гомілка куряча - 6 штук
- Упаковка листкового тіста - 1 штука
- Картопля - 3-4 штук
- Печериці - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам
- Аджика мелена - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком