Куряча грудка в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Дієтична куряча грудка, як сніданок? легко! То же блюдо, але як основне? запросто! ніжне, ароматне м'ясо з часничком готується в мультиварці без проблем! Блюдо і в бенкет, і в світ. Спробуйте самі.
Курячі грудки практично не містять жиру, тому їх так легко пересушити. Наш рецепт "куряча грудка в мультиварці" допоможе вам цього уникнути. Вийшло ніжне м'ясо нарізане скибочками ідеально підійде для фуршету або святкового застілля. І в той же час таку грудку можна подати і на обід, а також дати дитині. Така універсальність страви, а також простота готування буде вами оцінена по достоїнству, і ви ще не раз захочете приготувати курячу грудку в мультиварці.
- Куряча грудка - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
- Спеції - - За смаком
Курячі грудки вимити, зняти шкіру. Розділити грудку на дві половинки.
Часник почистити, нарізати пластинками.
На кожній половинці курячої грудки зробити надрізи і нашпигувати часником. Натерти сіллю, перцем, спеціями.
Підготовлені половинки грудки загорнути у фольгу і покласти в мультиварку. Вибрати режим "випічка" . Час готування півтори години.
Готову курячу грудку можна їсти, як гаряче блюдо, а можна подати, як закуску. Смачного!