Курка з овочами і ананасами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.
Хочу поділитися з вами дуже вдалим рецептом м'ясної страви. Гарнір підходить будь-який.
Опис приготування:
Дуже смачна страва. Вершки можна замінити на 15 % сметану, але вона повинна постояти при кімнатній температурі 20 хвилин до початку готування, щоб при зіткненні з гарячим бульйоном не згорнулася.
- Куряче філе - 1 кілограм
- Ананаси консервовані - 100 грам
- Болгарський перець червоний - 1 штука
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
- Вершки - 200 мілілітрів
- Лук-пориста - 1 штука
Лук порей потрібно нарізати кільцями. Промийте його, видаліть зайву вологу.
Куряче філе наріжте шматочками.
На рослинному маслі (відразу в сотейнику) обсмажити цибулю-порей.
Ананаси потрібно нарізати шматочками. Очистіть і наріжте болгарський перчик.
До цибулі-порею додайте нарізане куряче м'ясо. Обсмажте. Тушіте 15 хвилин. Тепер додайте ананаси і болгарський перець. Влийте трохи кип'яченої води, і тушкуйте ще 10 хвилин.
Влийте вершки, тушкуйте ще 5 хвилин. Додайте італійські трави, сіль. Перемішайте. Вимикайте.
Подавайте до столу гарячим. Гарнір можна не готувати. Просто подайте блюдо з хлібом (наприклад) до столу.