Курка тушкована з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт приготування курки тушкованої з грибами відмінно підійде в якості вечері або дієтичного обіду, - дуже смачно, ситно, але при цьому зовсім не калорійно! Готується просто і швидко, пробуйте
Цей швидкий і простий рецепт курки тушкованої з грибами мені подобається тим, що це блюдо здорової кухні при цьому ще й дуже смачне! Тим більше, що завдяки своїм складовим, така курка тушкована з грибами в домашніх умовах може подаватися і просто до обіду, і на святкові обіди. Ось тільки зазвичай я додаю або менше води, або більше борошна, - не подобаються мені рідкі підливи. Але тут вже на ваш смак, - експериментуйте, адже тепер і ви знаєте, як приготувати курку тушковану з грибами!
- Курка - 700 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Печериці - 400 грам
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Вода - 1 Склянка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Курку (філе) нарізаємо середніми шматочками, і обсмажуємо на рослинному маслі.
2. Морквину моєму, чистим, нарізаємо кубиками, і теж додамо.
3. Цибулю і гриби моєму, чистимо і нарізаємо довільно. Додамо в сковороду, не забуваємо помішувати!
4. Під кришкою на маленькому вогні тушкуємо, поки з грибів не втече зайва волога. Солимо, перчим, додамо приправи.
5. Мука харчування, і вливаємо склянку води або бульйону.
6. Під кришкою тушкуємо ще 20 хвилин. Готово!