Рецепт Курка, тушкована з ананасом фото

Курка, тушкована з ананасом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Якщо ви зважитеся приготувати курку з ананасом, то будете приємно здивовані. Це поєднання дуже ніжного курячого м'яса зі солодкуватим консервованим ананасом ще нікого не залишило байдужим!

У цьому рецепті ви зможете дізнатися, як приготувати курку, тушковану з ананасом. Ця страва дуже популярно в азіатських країнах. Спробуйте і ви його приготувати, адже на це піде мінімум часу, сил і інгредієнтів.

  • Курка - 1 штука
  • Ананаси консервовані - 500 грам
  • Соєвий соус - 5 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, спеції - За смаком
курка, тушкована з ананасом - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти. Курячу тушку вимийте і очистіть від решти на ній пір'я. Звичайно, найкраще використовувати домашню птицю, але якщо такої немає, то підійде і магазинний бройлер.
курка, тушкована з ананасом - фото крок 2
Курку обробити на шматки. Вони повинні бути невеликими. Натріть м'ясо сіллю і спеціями на свій розсуд і залиште маринуватися на годину-дві в холодильнику.
курка, тушкована з ананасом - фото крок 3
Ананаси наріжте на рівні часточки. Якщо у вас вже порізані консервовані плоди, то просто злийте з банки зайву рідину.
курка, тушкована з ананасом - фото крок 4
Налийте на сковорідку рослинне масло, розігрійте його. Обсмажте з двох сторін шматки курки, поки вони добре не зарум'яняться. Влийте до м'яса соєвий соус.
курка, тушкована з ананасом - фото крок 5
Тепер викладіть поверх птиці порізані ананаси, накрийте кришкою сковорідку. Зменшіть вогонь до мінімуму, тушкуйте курочку півгодини, щоб ананас пустив свій сік, а м'ясо їм просочилося.

Схожі рецепти