Рецепт Курка Гунбао фото

Курка Гунбао
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Птах , Курка
Рецепти без шкоди
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Гостре
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Кунг пао - популярне блюдо китайської кухні! курка, запечена з овочами, - ostrenьkaя, пряна, ароматна, з хрусткою скоринкою. Незважаючи на складну назву, готується це блюдо швидко і просто!

Опис приготування:

Пропоную приготувати це традиційне китайське блюдо! Шматочки курки порційно обсмажуються невеликими порціями до хрусткої скоринки. Потім гасяться разом з овочами: солодким і гострим перцем, імбиром, цибулею і арахісом. Подавати таку курочку бажано з вареним рисом! У рецепті нічого міняти не рекомендую, т.К. Він традиційний!

  • Курка - 1 кілограм (будь-які частини курки)
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Оцет рисовий - 2 Ст. Ложки
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Перець чилі - 1 штука
  • Імбир свіжий - 1 скибочку(3 см.)
  • Арахіс - 2 Ст. Ложки
  • Бульйон курячий - 100 мілілітрів
  • Олія кунжутна - 1 Ст. Ложка
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
курка Гунбао - фото крок 1
Курку наріжте на невеликі шматки.
курка Гунбао - фото крок 2
Замаринуйте в соєвому соусі і оцті і приберіть на годину в холодильник.
курка Гунбао - фото крок 3
Перець, чилі і імбир почистіть і наріжте тонкою соломкою.
курка Гунбао - фото крок 4
На оливковій олії обсмажте хвилин 5 і приберіть з сковороди.
курка Гунбао - фото крок 5
У цій же сковороді порційно обсмажте на сильному вогні курку до хрусткої скоринки.
курка Гунбао - фото крок 6
Додайте арахіс.
курка Гунбао - фото крок 7
Додайте обсмажені овочі.
курка Гунбао - фото крок 8
Влийте бульйон, кунжутне масло і залишився маринад. Гасіть кілька хвилин до легкого загустіння.
курка Гунбао - фото крок 9
Приємного аппетіта1

Схожі рецепти