Кулон
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 30 хв.
Простий рецепт медальйони. Смачне м'ясне блюдо, можна використовувати як холодну закуску з асорті медальйонів.
Опис приготування:
М'ясо ретельно відбити в формі кола, покласти на змащений олією лист, посипати спеціями, рівномірно посипати цибулею нашаткованим півкільцями. Далі викласти начинку (трьох видів - консервований ананас, свіжий помідор, пасивувати гриби). Акуратно за допомогою кондитерського пакету по колу у вигляді спіралі видавити майонез і зверху посипати натертим на тертці сиром… Поставити в духовку при 200C на 10 хвилин.
- Свинина - 80 грам (вирізка або шия)
- Сир - 20 грам (твердий)
- Майонез - 20 грам
- Luk хвіст - 20 грам
- Спеції - 3 грами (сіль, перець - на розсуд )
М'ясо ретельно відбити в формі кола, покласти на змащений олією лист, посипати спеціями, рівномірно посипати цибулею нашаткованим півкільцями. Далі викласти начинку (трьох видів - консервований ананас, свіжий помідор, пасивувати гриби). Акуратно за допомогою кондитерського пакету по колу у вигляді спіралі видавити майонез і зверху посипати натертим на тертці сиром… Поставити в духовку при 200C на 10 хвилин.