Рецепт Кукурудзяний хліб в духовці фото

Кукурудзяний хліб в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Овочі, Гарбуз
На полуденок, На сніданок
Випічка, Хліб

А ви пробували таку випічку? Якщо ні, рекомендую терміново виправлятися. Зараз я вам розповім, як приготувати кукурудзяний хліб в духовці! Він готується з гарбузом, мигдальним молоком і медом. Смачно!

Перед вами рецепт приготування кукурудзяного хліба в духовці. Як вид, це десертна версія, він виходить досить солодким. Однак можна трохи поекспериментувати і проявити фантазію. Наприклад, додати вершкове масло, соєвий соус і звичайне молоко, а мед та інші "солодкі" компоненти прибрати. Бажаю вам удачі в готуванні!

  • Заголовок Бондюель - 200 грам
  • Борошно пшеничне - 50 грам (можна замінити висівками)
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Яйця - 6 штук
  • Масло кокосове - 200 грам
  • Гарбуз відварна - 200 грам
  • Мед - 100 грам
  • Молоко мигдальне - 50 грам (або звичайне)
  • Спеції - 1 За смаком
кукурудзяний хліб в духовці - фото крок 1
1. Для початку відваром і остудити трохи гарбуз і зробимо з неї м'яке пюре за допомогою блендера.
кукурудзяний хліб в духовці - фото крок 2
2. Окремо також збиваємо яйця і вводимо цю суміш в блюдо з гарбузом. Туди ж - і все сухі інгредієнти. Перемішаємо.
кукурудзяний хліб в духовці - фото крок 3
3. Додамо всі інші інгредієнти і отримаємо ось таке гарне тісто. Розрівняти його по формі для випічки і відправимо запікатися хліб при температурі 200 градусів, поки верхівка не зарум'яниться.
кукурудзяний хліб в духовці - фото крок 4
4. Ось так виглядає готовий хліб. Дістанемо з духовки і залишимо, поки не охолоне. Після цього його можна вже нарізати і подавати.
кукурудзяний хліб в духовці - фото крок 5
5. Готово! Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти