Кукурудзяний хліб в духовці
(покроковий рецепт з фото)
А ви пробували таку випічку? Якщо ні, рекомендую терміново виправлятися. Зараз я вам розповім, як приготувати кукурудзяний хліб в духовці! Він готується з гарбузом, мигдальним молоком і медом. Смачно!
Перед вами рецепт приготування кукурудзяного хліба в духовці. Як вид, це десертна версія, він виходить досить солодким. Однак можна трохи поекспериментувати і проявити фантазію. Наприклад, додати вершкове масло, соєвий соус і звичайне молоко, а мед та інші "солодкі" компоненти прибрати. Бажаю вам удачі в готуванні!
- Заголовок Бондюель - 200 грам
- Борошно пшеничне - 50 грам (можна замінити висівками)
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Яйця - 6 штук
- Масло кокосове - 200 грам
- Гарбуз відварна - 200 грам
- Мед - 100 грам
- Молоко мигдальне - 50 грам (або звичайне)
- Спеції - 1 За смаком
1. Для початку відваром і остудити трохи гарбуз і зробимо з неї м'яке пюре за допомогою блендера.
2. Окремо також збиваємо яйця і вводимо цю суміш в блюдо з гарбузом. Туди ж - і все сухі інгредієнти. Перемішаємо.
3. Додамо всі інші інгредієнти і отримаємо ось таке гарне тісто. Розрівняти його по формі для випічки і відправимо запікатися хліб при температурі 200 градусів, поки верхівка не зарум'яниться.
4. Ось так виглядає готовий хліб. Дістанемо з духовки і залишимо, поки не охолоне. Після цього його можна вже нарізати і подавати.
5. Готово! Приємного вам апетиту!