Рецепт Кукурудза солодка консервована фото

Кукурудза солодка консервована
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Овочі , Кукурудза
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 1
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Любіть салати з кукурудзою? А чому б не зробити домашню заготовку, в якості якої можна бути впевненим? Пропоную простий рецепт кукурудзи солодкої консервованої для салатів і закусок.

Опис приготування:

Рецепт приготування кукурудзи солодкої консервованої досить простий, хоча і займає близько 4 годин.

1. Для початку необхідно очистити і промити качани кукурудзи. Використовувати краще зрілі, але соковиті качани.

2. Опустити кукурудзу в каструлю з холодною водою, попередньо застеливши дно листям. Після закипання середні качани варити близько 35-40 хвилин.

3. Потім гарячу воду злити і остудити качани під холодною водою.

4. Гострим ножем зрізати зерна під підставу.

5. Скласти їх в друшляк і ретельно промити під проточною водою, щоб прибрати зайву лушпиння.

6. Розкласти зерна на паперовий рушник або дати як слід стекти в друшляку.

7. Банку і кришку попередньо простерилізувати. Обсушені зерна скласти в банку, залишаючи близько 2-3 сантиметрів зверху.

8. Всипати сіль, цукор і додати оцет.

9. Залити окропом і накрити кришкою.

10. Підготувати каструлю з водою і відправити туди баночку з зернами.

11. Щоб кукурудза солодка консервована в домашніх умовах добре зберігалася її потрібно як слід простерилізувати. Найкраще витратити на цей процес 2.5-3 годину.

12. Потім банку закатати і відправити остигати догори дном.

  • Кукурудза - 3-4 штук
  • Сіль - 1 Чайна ложка (на банку 0.5 L)
  • Цукор - 3 чайних ложки
  • Оцет - 1 Чайна ложка
Рецепт приготування кукурудзи солодкої консервованої досить простий, хоча і займає близько 4 годин.

1. Для початку необхідно очистити і промити качани кукурудзи. Використовувати краще зрілі, але соковиті качани.

2. Опустити кукурудзу в каструлю з холодною водою, попередньо застеливши дно листям. Після закипання середні качани варити близько 35-40 хвилин.

3. Потім гарячу воду злити і остудити качани під холодною водою.

4. Гострим ножем зрізати зерна під підставу.

5. Скласти їх в друшляк і ретельно промити під проточною водою, щоб прибрати зайву лушпиння.

6. Розкласти зерна на паперовий рушник або дати як слід стекти в друшляку.

7. Банку і кришку попередньо простерилізувати. Обсушені зерна скласти в банку, залишаючи близько 2-3 сантиметрів зверху.

8. Всипати сіль, цукор і додати оцет.

9. Залити окропом і накрити кришкою.

10. Підготувати каструлю з водою і відправити туди баночку з зернами.

11. Щоб кукурудза солодка консервована в домашніх умовах добре зберігалася її потрібно як слід простерилізувати. Найкраще витратити на цей процес 2.5-3 годину.

12. Потім банку закатати і відправити остигати догори дном.

Схожі рецепти