Рецепт «крокуси» з яєць фото

«крокуси» з яєць
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця
Рецепти для схуднення
На святковий стіл
Фаршировані
Кількість порцій: 5
Час приготування: 30 хв.

Пропоную прикрасити пасхальний стіл ніжною квітковою композицією з крокусів! Їх приготувати досить просто, а смак сподобається всім любителя сиру. Дивіться рецепт!

Опис приготування:

На приготування такого пасхального прикраси у мене пішло не більше 30 хвилин, але якщо ви робите таке вперше, то не поспішайте, все робіть дуже обережно, яйця легко рвуться і пелюстки можуть не дуже красиво виглядати. Запасіться терпінням і все вийде! Але навіть якщо якийсь пелюстка надірвався, не турбуйтеся, коли серединка яйця заповниться жовтковим кремом, пелюстка до неї приклеїться і буде триматися. Прикрашайте зеленню готову страву, найкраще підійде зелена цибуля, він дуже схожий на справжні листочки крокусів. Зі святом!

  • Яйце велике - 5 штук
  • Сир 9% - 100 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Майонез - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Зелень - За смаком (зелена цибуля і листя салату)
  • Сік буряковий свіжовичавлений - 1 Склянка
& Quot; Крокуси
1. Підготуйте необхідні продукти, приступимо! Відваріть яйця круто. Остудіть, дуже обережно зніміть шкаралупу, щоб не пошкодити білок.
& Quot; Крокуси
2. Цілі варені яйця покладіть в глибоку тарілку, залийте буряковим соком, додайте трохи холодної кип'яченої води, щоб яйця були повністю покриті. Залиште на 5 хвилин.
& Quot; Крокуси
3. Пофарбовані яйця дістаньте, паперовим рушником обережно промокніть. На кожному яйця зробіть хрестоподібний надріз приблизно до половини. Обережно, намагайтеся не пошкодити майбутні пелюстки крокусу.
& Quot; Крокуси
4. Маленькою ложечкою (я кавовій це роблю) витягніть жовтки. З'єднайте їх з сиром, часником, сіллю і майонезом. Не варто додавати майонезу більше, інакше начинка буде рідкої і не втримається всередині яйця.
& Quot; Крокуси
5. У вас повинна вийде однорідна жовта маса, не рідким!
& Quot; Крокуси
6. Наповніть кондитерський мішок жовткова масою, zavyazhite кінець, відріжте куточок, я завжди роблю невеликий отвір, мені так зручніше наповнювати. Візьміть в руки білок, дуже обережно введіть всередину яйця кондитерський пакет і наповніть яйця начинкою так, щоб його трохи"расперло" , це дасть ефект відкритих пелюсток. Дерев'яні шпажки відміряйте потрібної довжини, на ваш смак, і"надіньте" це Цибулеве перо.
& Quot; Крокуси
7. Вставте стеблинки в головки квітів. Я поклала їх на ложки, щоб показати вам прочинені квіточки у всій красі.
& Quot; Крокуси
8. На тарілочку покладіть листя салату, зверху квіточки, пір'я зеленої цибулі. Ось такий весняний букет вийшов!

Схожі рецепти