Котлети з пшеничного каші
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас з вечора залишилася пшенична каша, то просто приготуйте з неї смачні і рум'яні котлети, які із задоволенням з'їдять не тільки дорослі, але і діти, наприклад - з ковбасою, м'ясом.
Якщо діти не люблять їсти кашу, то просто приготуйте з неї котлети з рум'яною скоринкою. Їх діти з'їдять із задоволенням і навіть попросять добавки, якщо ви не забудете подати до котлет кетчуп, майонез, сметану або інші соуси. Таке блюдо з легкістю можна взяти з собою в поїздку, на роботу або на пікнік.
- Каша пшенична - 350 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Сухарі паніровочні - 50 грам
- Масло рослинне - 30 мілілітрів
- Сіль - 2 щіпки
Підготуйте зазначені інгредієнти. Пшеничну кашу відваріть заздалегідь і остудіть.
Холодну пшеничну кашу ретельно розітріть виделкою в мисці або в салатник, щоб в ній не було грудок.
Вбийте в ємність куряче яйце, slegka сіль. Багато солі НЕ всипати, так як каша може бути вже солоної. Збийте вміст ємності протягом 1 хвилини.
Висипати панірувальні сухарі на тарілку, змочіть долоні в холодній воді і скачайте з частини пшеничного маси заготовку котлети, обпаніруйте її в сухарях з обох сторін.
Ретельно розжарити сковороду з рослинним маслом і викладіть в масло все заготовки котлет. Обсмажте з одного боку до рум'яної скоринки близько 1-2 хвилин. Потім переверніть на іншу сторону і обсмажте таку ж кількість часу.
Викладіть готові котлети з пшеничного каші на тарілку і подайте як гарнір до столу теплими. Можна доповнити блюдо будь-яким соусом на ваш смак.