Котлети з капусти в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Шукаєте для себе нові способи приготувати капусту і ще не пробували котлети з цього дієтичного овоча? тоді дивіться, як приготувати котлети з капусти. Універсальне легке друга страва!
Це прекрасне гаряче блюдо, яке напевно оцінять по достоїнству ті, хто не вживає в їжу м'ясо. В результаті приготування ви отримаєте соковиті і ніжні котлетки, які ідеально підійдуть до картопляного пюре або рису.
Пробуйте на здоров'я!
- Капуста білокачанна - 500 грам
- Молоко - 250 мілілітрів
- Вершкове масло - 50 грам
- Борошно - 60 грам
- Манька - 50 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
Капусту промийте, розділіть на листя, опустіть в киплячу воду і посоліть.
Варіть хвилин 10.
Варіть хвилин 10.
Відварна капуста повинна бути м'якою. Дайте їй охолонути.
Потім подрібніть в комбайні або блендері.
Потім подрібніть в комбайні або блендері.
На сковороді розігрійте вершкове масло, влейте молоко, додайте подрібнену капусту і манку. Все перемішайте і тушкуйте хвилин 5.
Капуста круто, потім додайте в неї борошно і яйце. Перемішайте. Посоліть і поперчіть за смаком.
Розігрійте духовку до 180 З. Застеліть деко пергаментом і змастіть маслом.
Розігрійте духовку до 180 З. Застеліть деко пергаментом і змастіть маслом.
Сформуйте котлети і обваляйте їх у борошні.
Викладіть на пергамент і відправте в духовку запікатися на 20 хвилин.
В кінці можете змастити жовтком, тоді вони вийдуть більш рум'яними.
Викладіть на пергамент і відправте в духовку запікатися на 20 хвилин.
В кінці можете змастити жовтком, тоді вони вийдуть більш рум'яними.
Готові котлети з капусти виходять апетитними і золотистими завдяки змазування жовтком.
Подавати їх можна як з зеленню і овочами, так і зі сметаною. Смачного!
Подавати їх можна як з зеленню і овочами, так і зі сметаною. Смачного!