Коржі з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Коржі з кабачків дуже легко приготувати при наявності найпростіших продуктів: кабачка, манки, яйця і борошна. Виходять дуже смачні маленькі коржі-котлетки. Добре підійдуть для легкої вечері.
Коржі з кабачків подавайте гарячими зі сметаною або улюбленим соусом. Хоча і в холодному вигляді вони теж дуже смачні. Якщо кабачки НЕ молоденькі, то обов'язково зніміть шкірку і видаліть насіння всередині, використовуйте тільки м'якоть кабачка.
- Кабачок - 3 штуки
- Яйце - 1 штука
- Манна крупа - 100 грам
- Борошно - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Кріп - За смаком
- Масло rafinirovannoe - 3-4 Ст. Ложок (для смаження)
Підготуйте продукти. Кабачки вимийте і зріжте хвостики. Якщо шкірка щільна, то можна зняти і її.
Кабачки натріть на тертці, відіжміть сік. Додайте до них манну крупу, яйце, кріп, сіль і перемішайте.
Потім в цю масу введіть борошно, знову перемішайте. Дайте постояти 5 хвилин. Testo майже.
Столовою ложкою набирайте коржі і викладайте в розігріту сковороду з рослинним маслом. Смажте коржі з обох сторін на повільному вогні до красивої скоринки.
Готові коржі зніміть з вогню. За бажанням викладіть на паперовий рушник, щоб прибрати масло. Смачного!