Рецепт Коржі з кабачків фото

Коржі з кабачків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Пісні страви
На обід, На вечерю, На сніданок

Коржі з кабачків дуже легко приготувати при наявності найпростіших продуктів: кабачка, манки, яйця і борошна. Виходять дуже смачні маленькі коржі-котлетки. Добре підійдуть для легкої вечері.

Коржі з кабачків подавайте гарячими зі сметаною або улюбленим соусом. Хоча і в холодному вигляді вони теж дуже смачні. Якщо кабачки НЕ молоденькі, то обов'язково зніміть шкірку і видаліть насіння всередині, використовуйте тільки м'якоть кабачка.

  • Кабачок - 3 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Манна крупа - 100 грам
  • Борошно - 100 грам
  • Сіль - За смаком
  • Кріп - За смаком
  • Масло rafinirovannoe - 3-4 Ст. Ложок (для смаження)
коржі з кабачків - фото крок 1
Підготуйте продукти. Кабачки вимийте і зріжте хвостики. Якщо шкірка щільна, то можна зняти і її.
коржі з кабачків - фото крок 2
Кабачки натріть на тертці, відіжміть сік. Додайте до них манну крупу, яйце, кріп, сіль і перемішайте.
коржі з кабачків - фото крок 3
Потім в цю масу введіть борошно, знову перемішайте. Дайте постояти 5 хвилин. Testo майже.
коржі з кабачків - фото крок 4
Столовою ложкою набирайте коржі і викладайте в розігріту сковороду з рослинним маслом. Смажте коржі з обох сторін на повільному вогні до красивої скоринки.
коржі з кабачків - фото крок 5
Готові коржі зніміть з вогню. За бажанням викладіть на паперовий рушник, щоб прибрати масло. Смачного!

Схожі рецепти