Коломенська пастила
(покроковий рецепт з фото)
Коломенська пастила - це дуже смачна яблучна-яблучна солодкість! Її ще можна зустріти під назвою "беляевская" . Дивіться як приготувати Коломенському пастилу і радуйте своїх малюків!
Для пастили потрібно запекти яблука в духовці. Відокремити їх від шкірки і внутрішніх перегородок і насіння. Збити міксером з цукром і білком і висушити в духовці.
- Яблуко солодке - 850-900 грам (маємо отримати 500 грамів яблучного пюре)
- Цукор - 170 грам
- Білок яєчний - 1 штука
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки

Приготуйте продукти. Яблук потрібно взяти близько 800-900 грамів, Щоб отримати 500 грамів яблучного пюре, після запікання яблук в духовці.

Вимийте ретельно яблука, зробіть зверху кілька проколів зубочисткою. Поставте деко з яблуками в духовці на 30 хвилин, температура 180 градусів.

Яблучка готові. Дайте їм трохи охолонути, щоб можна було взяти в руки.

З кожного яблука зніміть шкірку, м'якоть відокремте від насіння і перегородок.

Зважте яблучну м'якоть, повинно бути 500 грамів.

Міксером збийте яблука з цукром до однорідного повітряного стану.

Ось така маса повинна вийде. Вбийте білок.

Міксером збивайте яблучну масу з білком до пишної повітряної консистенції, поки не збільшиться в три рази.

Форму застеліть папером або фольгою. Розрівняйте, розмір форми 20 з 30. Сушіть в духовці 4 годин 100 градусах.

Пастила готова. Гострим ножем поріжте на квадратики і посипте цукровою пудрою. Приємного!