Коломенська пастила
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 5 г. 0 хв.
Коломенська пастила - це дуже смачна яблучна-яблучна солодкість! Її ще можна зустріти під назвою"Беляевская" . Дивіться як приготувати Коломенському пастилу і радуйте своїх малюків!
Опис приготування:
Для пастили потрібно запекти яблука в духовці. Відокремити їх від шкірки і внутрішніх перегородок і насіння. Збити міксером з цукром і білком і висушити в духовці.
- Яблуко солодке - 850-900 грам (маємо отримати 500 грамів яблучного пюре)
- Цукор - 170 грам
- Білок яєчний - 1 штука
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
Приготуйте продукти. Яблук потрібно взяти близько 800-900 грамів, Щоб отримати 500 грамів яблучного пюре, після запікання яблук в духовці.
Вимийте ретельно яблука, зробіть зверху кілька проколів зубочисткою. Поставте деко з яблуками в духовці на 30 хвилин, температура 180 градусів.
Яблучка готові. Дайте їм трохи охолонути, щоб можна було взяти в руки.
З кожного яблука зніміть шкірку, м'якоть відокремте від насіння і перегородок.
Зважте яблучну м'якоть, повинно бути 500 грамів.
Міксером збийте яблука з цукром до однорідного повітряного стану.
Ось така маса повинна вийде. Вбийте білок.
Міксером збивайте яблучну масу з білком до пишної повітряної консистенції, поки не збільшиться в три рази.
Форму застеліть папером або фольгою. Розрівняйте, розмір форми 20 з 30. Сушіть в духовці 4 годин 100 градусах.
Пастила готова. Гострим ножем поріжте на квадратики і посипте цукровою пудрою. Приємного!