Коктейль з кефіру
(покроковий рецепт з фото)
Зовсім недавно відкрила для себе ягідно-овочеві коктейлі на основі кефіру. Це дивовижний напій. Смачний і корисний! обов'язково спробуйте.
Всі інгредієнти складаються в чашу блендера і подрібнюються до однорідного стану. Чорну смородину можна замінити на свіже яблуко невелике, попередньо очищене від шкірки і кісточок.
- Кефір - 150 мілілітрів
- Буряк сира - 1 частина (четверта частина коренеплоду)
- Смородина чорна - 2 Ст. Ложки
Приготуємо продукти. У мене смородина заморожена, тому із залишками червоної. Але тільки червону не варто додавати, в ній багато кісточок.
Відрізаємо четвертинку від буряка. Очищаємо від шкірки, трьом на дрібній тертці.
У чашу блендера складаємо смородину, тертий буряк і додаємо кефір.
Подрібнюємо до однорідного стану. Якщо трапляються шкурки від смородини, можна процідити коктейль через велике сито.
Коктейль готовий!