Klyukvennиy варення
(покроковий рецепт з фото)
Ніщо не підніме настрій дівчині так, як баночка улюбленого конфитюра. Ну а якщо це приголомшливе ласощі ще і корисне, то це подвійно здорово.
Я просто обожнюю журавлину, тому що на відміну від інших ягід, у неї не такий приторно солодкий смак, так що заготовки з неї виходять просто приголомшливі. А ось і дуже простий рецепт журавлинного конфітюру, який відмінно підійде для чаювання, а так само для випічки пирогів. Приготувати такий конфітюр дуже просто, а смак у нього дійсно дуже приємний, не надто солодкий і не надто кислий - якраз те, що треба. І не варто забувати про користь такого ласощі, адже в журавлині залишається дуже багато корисних вітамінів і мікроелементів навіть після термічної обробки. Так що з цим рецептом приготування журавлинного конфітюру ви отримаєте не тільки задоволення від його смаку, але і користь для свого організму.
- Журавлина - 200 грам
- Апельсин - 1 штука
- Цукор - 80 грам
- Вода - 80 мілілітрів