Кефірних желе
(покроковий рецепт з фото)
Побалуйте себе корисним низькокалорійним десертом на основі кефіру. Таке желе стане чудовим замінником морозива, що охоче підтверджують вельми задоволені діти! Ну що, для роботи?
Напевно, ви вже знаєте, як приготувати кефірний желе, але я можу поділитися ще деякими секретами. Наприклад, в готовий десерт можна додавати ягоди, горіхи або шоколад. Крім того, перед застигання можна додати в молочну масу варення або ягідний сік для гарного кольору желе і отримання невеликої кислинки. Хай щастить!
- Кефір - 0, 5 L
- Крем - 1/3 склянки
- Цукор - 1/3 склянки
- Желатин - 1 Ст. Ложка
- Ванільний цукор - 0, 5 штуки (пакетика)
- Вода - 0, 5 Ст. Ложки
Замочіть желатин, заливши його половиною склянки води.
Коли набубнявіє, починаємо нагрівати желатин до повного розчинення. Знімаємо з плити і даємо повністю охолонути.
Podlivaem кефір, сметану. Кладемо цукор простий і ванільний. Потім збиваємо масу за допомогою міксера 4 хвилини.
Розливаємо майбутнє желе по скляних вазочках і ставимо їх в холодильник до повного застигання. Смачного!