Кефір з буряком
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 5 хв.
Це - джерело вітамінів, здатний очистити кров. Просто так пити буряковий сік досить складно, він не дуже приємний на смак і горло"дере" потім. А з кефіром не просто смачно, але ще й корисно!
Опис приготування:
Всі інгредієнти змішуються до однорідності. Мед додається за бажанням, мені сподобалося і без нього. Пробуйте!
- Кефір - 300 мілілітрів
- Буряк - 1 штука (маленька, або половина середнього коренеплоду, або четвертина великого)
- Мед - 1 Чайна ложка (по бажанню)
Підготуємо кефір і буряк.
Буряк очищаємо від шкірки, дрібно трьом. Це робиться для того, щоб полегшити роботу блендеру, щоб маса була максимально однорідною.
У чаші блендера з'єднуємо кефір з буряком.
Подрібнюємо до однорідного стану. Готово!