Кава з Бейлісом
(покроковий рецепт з фото)
Однією з класичних подач кави є поєднання його з лікером. Цей ірландський напій давно полюбився всім поціновувачам пікантних смакових відчуттів і солодкуватий відтінків.
Часом приємно випити один стакан коктейля на фуршеті. Особливо я люблю цей напій. Про те, як приготувати каву з Бейлісом, ви прочитаєте нижче. Простий рецепт, але на диво приємний і ароматний результат. Виходить дуже м'який і солодкий смак, який багатьом сподобається. Обов'язково спробуйте його зробити.
- Бейліс - 50 мілілітрів
- Збиті вершки - 50 грам
- Зерна кави - 50 грам
- Шоколад - 30 грам

Зерна подрібніть в кавомолці, потім пересипте їх в турку, залийте водою і варіть до появи піни. Потім зніміть з вогню, щоб піна осіла, і знову поставте на плиту. Як тільки піна знову з'явиться, знову приберіть з вогню і залиште на 7 хвилин.

Залийте свіжозварений кави по келихах разом з лікером. Інгредієнтів вистачить на 2 порції, або на одну (дивлячись, наскільки ви хочете міцний коктейль).

Як тільки кава трохи охолоне, зверху покладіть вершки і натріть шоколад на дрібній тертці. Приємною дегустації!