Каша з ріпи
(покроковий рецепт з фото)
Набридли банальні гарніри начебто рису або картопляного пюре? Зробіть кашу з ріпи в домашніх умовах! Виходить оригінально і дуже смачно! Не дарма споконвічно слов'янське блюдо все ж!
Взагалі, якщо у вас випадково виявилася будинку ріпа, яка занадто красива, щоб залишити її до кращих часів, - цей простий рецепт каші з ріпи якраз для вас! як вид, немає нічого складного, і виходить дійсно смачно, хоч і не звично. Найкраще така каша з ріпи в домашніх умовах буде поєднуватися з квашеною капустою або солоними огірочками. Смачного!
- Буряк - 1-2 штук (в залежності від розміру)
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка (можна замінити вершковим)
- Сіль - За смаком
- Цукор - За смаком
- Куркума - За смаком
1. Ріпу моєму, чистим, варимо в підсоленій воді до готовності. Можна варити цілком, а можна нарізати кубиками. Воду зливаємо.
2. Трохи остигнула ріпу товчемо толкушкой або збиваємо в блендері. Додаємо куркуму, перемішаємо. А далі на свій розсуд робите кашу солодкої або солоної.
3. Смачного!