Картопляне пюре для пиріжків
(покроковий рецепт з фото)
Хочу підказати, як приготувати картопляне пюре для пиріжків, яке стане чудовою основою для тесту або начинки. Все дуже просто, і я б навіть сказав, елементарно. Спробуйте!
Перед вами - класичний рецепт, з котрого ви дізнаєтеся, як приготувати картопляне пюре для пиріжків. Попередньо відваріть картоплю до готовності. Потім злийте воду, додайте молоко і яйце, розім'явши картопля в пюре. На фінальному етапі залишається додати улюблені спеції або приправи. Хай щастить!
- Картопля - 5-6 штук
- Молоко - 60 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Спеції - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Картопля промиваємо, очищаємо і варимо в киплячій підсоленій воді до готовності.
Зливаємо воду з готового м'якого картоплі. Додаємо молоко і розминаємо товкачем в пюре. Головне, щоб в вашому пюре не було грудочок.
Вбийте яйце і перемішайте.
Залишилося додати спеції, сіль і перець за смаком. Ваше картопляне пюре для пиріжків готове!