Капустяний пиріг «зупинитися неможливо»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.
Цей пиріг до геніальності простий. Готується дуже швидко, виходить неймовірно смачний! Продукти для нього знайдуться в кожному будинку, заміс тесту не потрібно. Переконаний? Тоді починаємо готувати!
Опис приготування:
Капустяний пиріг"Зупинитися неможливо" виправдовує свою назву, тому що дуже смачний. Дивіться покроковий рецепт і радуйте своїх домашніх смачною випічкою.
- Капуста - 500 грам
- Яйце - 3 штуки
- Крем - 5 Ст. Ложок
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 6 Ст. Ложок
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Кунжут - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка (для змащування форми перед випічкою)
Підготуйте інгредієнти.
Нашинкуйтекапусту, додайте в неї насіння кмину, приправити сіллю, обомніте руками.
Форму для випічки змастіть рослинною олією, викладіть капусту.
Збийте три яйця.
Додайте до збитих яєць сметану і майонез.
Змішайте борошно з сіллю і розпушувачем, додайте в миску до яєць і сметані.
За допомогою міксера замісити тісто, його консистенція повинна бути як рідка сметана.
Залийте тестом капустяну начинку, зверху посипте кунжутом. Випікайте пиріг при температурі 180 градусів 30 хвилин.
Готовий пиріг вийміть з форми на тарілку і подавайте до столу.
Пиріг повністю виправдовує свою назву, з'ївши шматочок, зупинитися неможливо, хочеться взяти ще й ще.