Рецепт Капустяний пиріг «зупинитися неможливо» фото

Капустяний пиріг «зупинитися неможливо»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Овочі , Капуста
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Цей пиріг до геніальності простий. Готується дуже швидко, виходить неймовірно смачний! Продукти для нього знайдуться в кожному будинку, заміс тесту не потрібно. Переконаний? Тоді починаємо готувати!

Опис приготування:

Капустяний пиріг"Зупинитися неможливо" виправдовує свою назву, тому що дуже смачний. Дивіться покроковий рецепт і радуйте своїх домашніх смачною випічкою.

  • Капуста - 500 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Крем - 5 Ст. Ложок
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
  • Борошно - 6 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Кунжут - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка (для змащування форми перед випічкою)
капустяний пиріг
Підготуйте інгредієнти.
капустяний пиріг
Нашинкуйтекапусту, додайте в неї насіння кмину, приправити сіллю, обомніте руками.
капустяний пиріг
Форму для випічки змастіть рослинною олією, викладіть капусту.
капустяний пиріг
Збийте три яйця.
капустяний пиріг
Додайте до збитих яєць сметану і майонез.
капустяний пиріг
Змішайте борошно з сіллю і розпушувачем, додайте в миску до яєць і сметані.
капустяний пиріг
За допомогою міксера замісити тісто, його консистенція повинна бути як рідка сметана.
капустяний пиріг
Залийте тестом капустяну начинку, зверху посипте кунжутом. Випікайте пиріг при температурі 180 градусів 30 хвилин.
капустяний пиріг
Готовий пиріг вийміть з форми на тарілку і подавайте до столу.
капустяний пиріг
Пиріг повністю виправдовує свою назву, з'ївши шматочок, зупинитися неможливо, хочеться взяти ще й ще.

Схожі рецепти