Капустяний пиріг «зупинитися неможливо»
(покроковий рецепт з фото)
Цей пиріг до геніальності простий. Готується дуже швидко, виходить неймовірно смачний! Продукти для нього знайдуться в кожному будинку, заміс тесту не потрібно. Переконаний? Тоді починаємо готувати!
Капустяний пиріг "зупинитися неможливо" виправдовує свою назву, тому що дуже смачний. Дивіться покроковий рецепт і радуйте своїх домашніх смачною випічкою.
- Капуста - 500 грам
- Яйце - 3 штуки
- Крем - 5 Ст. Ложок
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 6 Ст. Ложок
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Кунжут - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка (для змащування форми перед випічкою)

Підготуйте інгредієнти.

Нашинкуйтекапусту, додайте в неї насіння кмину, приправити сіллю, обомніте руками.

Форму для випічки змастіть рослинною олією, викладіть капусту.

Збийте три яйця.

Додайте до збитих яєць сметану і майонез.

Змішайте борошно з сіллю і розпушувачем, додайте в миску до яєць і сметані.

За допомогою міксера замісити тісто, його консистенція повинна бути як рідка сметана.

Залийте тестом капустяну начинку, зверху посипте кунжутом. Випікайте пиріг при температурі 180 градусів 30 хвилин.

Готовий пиріг вийміть з форми на тарілку і подавайте до столу.

Пиріг повністю виправдовує свою назву, з'ївши шматочок, зупинитися неможливо, хочеться взяти ще й ще.