Капкейкі на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Капкейкі на кефірі, мабуть, найшвидше і легке, що можна спекти на швидку руку. Виходить по-домашньому затишно і швидко, відмінний варіант, коли "гості на порозі" .
Приготувати капкейкі на кефірі не просто, а дуже просто! Дивіться покрокову інструкцію і радуйте своїх близьких смачною домашньою випічкою.
- Борошно - 250 грам
- Кефір - 250 мілілітрів
- Яйця - 2 штуки
- Масло рослинне - 100 грам
- Цукор - 100 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Цедра лимону - 1 Чайна ложка
- Ванільний сироп - 1 Чайна ложка
- Мак - 1 Ст. Ложка
- Цукати - 50 грам
Підготуйте інгредієнти.
Vbeyte 2 яйця в миску для збивання, додайте кефір, рослинна олія, ванільний сироп.
Збийте яєчно-кефірну суміш міксером.
Змішайте всі сухі інгредієнти: борошно, мак, цедру лимона, розпушувач.
Додайте сухі інгредієнти до рідким, ще раз збийте.
Підготуйте форму для запікання, вкладіть в них паперові капсули, розлийте тісто, можна додати трохи цукатів.
Випікайте капкейкі в духовці, розігрітій до 180 градусів 25-30 хвилин, готовність перевіряйте дерев'яною шпажкою. При бажанні перед подачею можна присипати цукровою пудрою. Приємного всім чаювання!