Калачі з сиру на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Калачі - легкий і смачний сніданок або просто перекус, коли хочеться чогось солоденького до стаканчику молока або до чашечки кави. З однієї пачки сиру їх вийде досить багато! дивіться!
Прочитавши мій рецепт, ви дізнаєтеся, як приготувати калачі з сиру на сковороді. Використовуйте сир не дуже вологий, інакше тісто під час смаження буде плисти, а додавати більше борошна теж не варто, щоб калачі були м'якими і смачними. Позбутися зайвої вологи в сирі дуже легко: просто покладіть його в марлю і підвісьте над тарілкою, через пару годин сир буде готовий. Хай щастить!
- Сир - 200 грам
- Борошно пшеничне - 160 грам(+ трохи, щоб посипати стіл)
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1-2 Щепоток
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Рослинну рафіновану олію - 3 Ст. Ложки
1. Підготуйте продукти. Приступимо!
2. Сир розітріть вилочкою з цукром, сіллю і яйцем.
3. Просіяне борошно змішайте з розпушувачем і введіть в сирну масу.
4. Замісити тісто, розкачайте його товщиною в 1 см, за допомогою вирубок різних діаметрів вирізуйте калачі.
5. Розігрійте рослинне масло на сковороді, викладайте калачі і смажте до утворення рум'яної скоринки.
6. Переверните, обсмажте з іншого боку.
7. Готові калачі знімайте на паперовий рушник, щоб прибрати залишки жиру.
8. Подавайте калачі теплими, злегка присипавши цукровою пудрою. Приємного!