Кабачкові оладки з рисовим борошном
(покроковий рецепт з фото)
Щоб урізноманітнити домашнє меню і зробити його більш корисним, приготуйте смачні і корисні кабачкові оладки з рисовим борошном.
Смачні та незвичайні оладки з рисовим борошном зможе приготувати будь-яка господиня, досить підготувати і і купити всі необхідні продукти. З кабачків можна приготувати безліч страв, але оладки останнім часом стали дуже популярні, тому сьогодні розглянемо один варіантів їх приготування. Замість пшеничного борошна будемо використовувати корисну рисову, в якій немає глютену. Також рисове борошно не викликає алергію, тому можна сміливо використовувати її для приготування дієтичних, а також дитячих страв.
- Кабачки - 300 грам
- Рисове борошно - 100 грам
- Яйця курячі - 1 штука
- Кріп - 0, 5 пучка
- Масло рослинне - 30 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування кабачковий оладок з рисовим борошном.
Кабачки вимийте, зріжте хвостики і натріть на крупній тертці.
Вбийте куряче яйце.
Всипте сіль і перець за смаком.
Перемішайте кабачки з яйцями і всипте дрібно рубаний кріп.
Всипте рисову муку і знову перемішайте тісто для оладок.
Розігрійте масло на сковороді, викладайте оладки ложкою і обсмажуйте з двох сторін по 3-4 хвилини, поки вони не підрум'яняться.
Оладки виходять ніжними і дуже смачними. Смачного!