Рецепт Кабачкові оладки з рисовим борошном фото

Кабачкові оладки з рисовим борошном
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Овочі , Кабачок , Рисове борошно
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На сніданок
Випічка , Оладки
Кількість порцій: 5
Час приготування: 20 хв.

Щоб урізноманітнити домашнє меню і зробити його більш корисним, приготуйте смачні і корисні кабачкові оладки з рисовим борошном.

Опис приготування:

Смачні та незвичайні оладки з рисовим борошном зможе приготувати будь-яка господиня, досить підготувати і і купити всі необхідні продукти. З кабачків можна приготувати безліч страв, але оладки останнім часом стали дуже популярні, тому сьогодні розглянемо один варіантів їх приготування. Замість пшеничного борошна будемо використовувати корисну рисову, в якій немає глютену. Також рисове борошно не викликає алергію, тому можна сміливо використовувати її для приготування дієтичних, а також дитячих страв.

  • Кабачки - 300 грам
  • Рисове борошно - 100 грам
  • Яйця курячі - 1 штука
  • Кріп - 0, 5 пучка
  • Масло рослинне - 30 грам
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
кабачкові оладки з рисовим борошном - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування кабачковий оладок з рисовим борошном.
кабачкові оладки з рисовим борошном - фото крок 2
Кабачки вимийте, зріжте хвостики і натріть на крупній тертці.
кабачкові оладки з рисовим борошном - фото крок 3
Вбийте куряче яйце.
кабачкові оладки з рисовим борошном - фото крок 4
Всипте сіль і перець за смаком.
кабачкові оладки з рисовим борошном - фото крок 5
Перемішайте кабачки з яйцями і всипте дрібно рубаний кріп.
кабачкові оладки з рисовим борошном - фото крок 6
Всипте рисову муку і знову перемішайте тісто для оладок.
кабачкові оладки з рисовим борошном - фото крок 7
Розігрійте масло на сковороді, викладайте оладки ложкою і обсмажуйте з двох сторін по 3-4 хвилини, поки вони не підрум'яняться.
кабачкові оладки з рисовим борошном - фото крок 8
Оладки виходять ніжними і дуже смачними. Смачного!

Схожі рецепти