Кабачкова ікра з томатами на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 7
Час приготування: 1 г. 30 хв.
Це дуже смачна ікра, в якій немає томатної пасти, але присутні свіжі помідори. Відмінно зберігається в прохолодному місці до нового збору врожаю кабачків.
Опис приготування:
Подрібніть для ікри овочі в блендері або в електром'ясорубці. Варіть годину, додайте спеції - і закатати.
- Кабачок - 3 кілограма
- Помідор - 500 грам
- Цибуля - 500 грам
- Болгарський перець - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 0, 5 склянки
- Масло rafinirovannoe - 0, 5 склянки
- Оцет 9% - 2 Ст. Ложки
Підготуємо продукти для ікри. Все вимийте, очистіть.
Porež'te цибулю на 4 частини.
Поріжте кабачок, помідор.
Подрібніть всі овочі за допомогою блендера або м'ясорубки. Якщо використовуєте м'ясорубку, потрібно поставити найдрібніше металеве сито.
Помідори подрібніть таким же способом.
Влийте томат в овочеву суміш. Перемішайте і варіть 1 годину на слабкому вогні після закипання.
Через годину потрібно додати сіль, цукор, оцет, масло і проварити ще 5 хвилин.
Готову ікру розкладіть по стерильним банкам і закатати. Переверніть догори дном до охолодження.