Рецепт Кабачкова ікра з томатами на зиму фото

Кабачкова ікра з томатами на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Новий рік
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 7
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Це дуже смачна ікра, в якій немає томатної пасти, але присутні свіжі помідори. Відмінно зберігається в прохолодному місці до нового збору врожаю кабачків.

Опис приготування:

Подрібніть для ікри овочі в блендері або в електром'ясорубці. Варіть годину, додайте спеції - і закатати.

  • Кабачок - 3 кілограма
  • Помідор - 500 грам
  • Цибуля - 500 грам
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Масло rafinirovannoe - 0, 5 склянки
  • Оцет 9% - 2 Ст. Ложки
кабачкова ікра з томатами на зиму - фото крок 1
Підготуємо продукти для ікри. Все вимийте, очистіть.
кабачкова ікра з томатами на зиму - фото крок 2
Porež'te цибулю на 4 частини.
кабачкова ікра з томатами на зиму - фото крок 3
Поріжте кабачок, помідор.
кабачкова ікра з томатами на зиму - фото крок 4
Подрібніть всі овочі за допомогою блендера або м'ясорубки. Якщо використовуєте м'ясорубку, потрібно поставити найдрібніше металеве сито.
кабачкова ікра з томатами на зиму - фото крок 5
Помідори подрібніть таким же способом.
кабачкова ікра з томатами на зиму - фото крок 6
Влийте томат в овочеву суміш. Перемішайте і варіть 1 годину на слабкому вогні після закипання.
кабачкова ікра з томатами на зиму - фото крок 7
Через годину потрібно додати сіль, цукор, оцет, масло і проварити ще 5 хвилин.
кабачкова ікра з томатами на зиму - фото крок 8
Готову ікру розкладіть по стерильним банкам і закатати. Переверніть догори дном до охолодження.

Схожі рецепти