Кабачкова ікра з морквою на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 4 г. 0 хв.
Рецепт приготування кабачкової ікри з морквою на зиму дуже оригінальний! Морква тут додається не відразу, тому її смак добре відчувається в ікрі. Якщо любите морквину, вам сподобається!
Опис приготування:
Цей рецепт приготування кабачкової ікри з морквою на зиму вам обов'язково сподобається! Ікра виходить ніжна і пікантна одночасно. Мені також подобається те, що вона виходить гарної консистенції: можна мазати на хліб, а можна і ложками їсти! смачно!
- Кабачки - 5 кілограм
- Морква - 1 кілограм
- Цибуля - 500 грам
- Масло рослинне - 0.5 склянки
- Томатний соус"Сацебелі" - 500 грам
- Томатна паста - 500 грам
- Майонез - 500 грам(67% жиру)
- Сіль - 2 Ст. Ложки
1. Цибуля і кабачки перетираємо в пюре і ставимо на вогонь. Tusim два години. Потім додаємо моркву і тушкуємо ще годину, періодично помішуючи.
2. Тепер додамо майонез, томатну пасту, томатний соус, масло і сіль. Перемішаємо, і тушкуємо ще одну годину.
3. За цей час ви якраз встигнете простерилізувати банки і кришки. Перекладаємо ікру в банки, закриваємо кришками.
4. До повного остигання зберігаємо банки в перевернутому вигляді, загорнувши в ковдру. Потім переставляємо в підвал - і чекаємо зими!