Рецепт Кабачкова ікра блендером на зиму фото

Кабачкова ікра блендером на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Помідор , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 40 хв.

Знаю багатьох любителів кабачкової ікри. У це коло входжу я і мої близькі. Тому ікра часто присутній на нашому столі по буднях і святах. Ось, як приготувати кабачкову ікру блендером на зиму.

Опис приготування:

Ділюся своїми улюбленим рецептом кабачкової ікри. Цей рецепт повинен припасти вам до смаку, якщо ви любите ніжну і однорідну структуру. Закуска вийде зовсім не гостра, а навпаки солодка. Дітям заготовка дуже сподобалася і дорослі теж були в захваті.

А головне - все натуральне і приготоване з любов'ю.

  • Кабачок - 1 кілограм
  • Помідор - 500 грам
  • Ріпчаста цибуля - 500 грам
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Оцет - За смаком
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
кабачкова ікра блендером на зиму - фото крок 1
Лук чистої і Мельк nashinkuyte. Обсмажте його в маслі до легкого золотистого кольору.
кабачкова ікра блендером на зиму - фото крок 2
Томати помийте, надріжте шкірку і обдайте окропом. Через хвилину-дві потрібно буде зняти шкірку.
кабачкова ікра блендером на зиму - фото крок 3
Потім помідори дрібно наріжте.
кабачкова ікра блендером на зиму - фото крок 4
Викладіть томати в сковороду до цибулі. Перемішайте і тушкуйте до м'якості близько 8 хвилин.
кабачкова ікра блендером на зиму - фото крок 5
Кабачки помийте, чистий, наріжте дрібними кубиками.
кабачкова ікра блендером на зиму - фото крок 6
Підсмажте кабачки в окремій сковороді з маслом до золотистого відтінку.
кабачкова ікра блендером на зиму - фото крок 7
Тепер з'єднайте разом кабачки і другу овочеву масу зі сковороди. Додайте оцет, сіль, перець. Добре перемішайте.
кабачкова ікра блендером на зиму - фото крок 8
Пройдіться по ікрі блендером, щоб консистенція стала як пюре.
кабачкова ікра блендером на зиму - фото крок 9
Засукайте ікру в підготовлених стерилізованих банках за допомогою металевих кришок. Остудіть, а потім можете пробувати. Приємною дегустації!

Схожі рецепти