Кабачкова ікра блендером на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Знаю багатьох любителів кабачкової ікри. У це коло входжу я і мої близькі. Тому ікра часто присутній на нашому столі по буднях і святах. Ось, як приготувати кабачкову ікру блендером на зиму.
Ділюся своїми улюбленим рецептом кабачкової ікри. Цей рецепт повинен припасти вам до смаку, якщо ви любите ніжну і однорідну структуру. Закуска вийде зовсім не гостра, а навпаки солодка. Дітям заготовка дуже сподобалася і дорослі теж були в захваті.
А головне - все натуральне і приготоване з любов'ю.
- Кабачок - 1 кілограм
- Помідор - 500 грам
- Ріпчаста цибуля - 500 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Оцет - За смаком
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
Лук чистої і Мельк nashinkuyte. Обсмажте його в маслі до легкого золотистого кольору.
Томати помийте, надріжте шкірку і обдайте окропом. Через хвилину-дві потрібно буде зняти шкірку.
Потім помідори дрібно наріжте.
Викладіть томати в сковороду до цибулі. Перемішайте і тушкуйте до м'якості близько 8 хвилин.
Кабачки помийте, чистий, наріжте дрібними кубиками.
Підсмажте кабачки в окремій сковороді з маслом до золотистого відтінку.
Тепер з'єднайте разом кабачки і другу овочеву масу зі сковороди. Додайте оцет, сіль, перець. Добре перемішайте.
Пройдіться по ікрі блендером, щоб консистенція стала як пюре.
Засукайте ікру в підготовлених стерилізованих банках за допомогою металевих кришок. Остудіть, а потім можете пробувати. Приємною дегустації!