Рецепт Кабачки, запечені в духовці з сиром фото

Кабачки, запечені в духовці з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Такі кабачки, запечені в духовці з сиром в домашніх умовах, готуються просто, а виходять дуже смачними. Можна подавати як на свято, так і просто щоб порадувати домочадців! Соковито і легко!

Опис приготування:

Це дуже простий рецепт кабачків, запечених в духовці з сиром. Сподіваюся, він вам сподобається. Я люблю використовувати тут італійські трави, оливкова олія і базилік. Виходить блюдо з яскраво вираженим італійським"акцентом" ! А якщо готувати з вершковим маслом і прованськими травами, подаючи з круасанами, - отримаємо французьке блюдо!

  • Кабачки - 3 штуки (у мене - цукіні)
  • Помідор - 1 штука
  • Сир твердий - 100 грам
  • Панірувальні сухарі - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
  • Олія - За смаком
кабачки, запечені в духовці з сиром - фото крок 1
1. Ретельно помиємо і обсушити кабачки. Розрізаємо кожен уздовж на дві-чотири частини (в залежності від розміру). Змащуємо маслом, натираємо сіллю. Посипаємо половиною подрібненого сиру.
кабачки, запечені в духовці з сиром - фото крок 2
2. Помідор ріжемо тонкими пластинками і викладаємо поверх кабачків з сиром. Потім залишився тертий сир змішаємо з сухарями і спеціями, щедро посипаємо їм блюдо зверху.
кабачки, запечені в духовці з сиром - фото крок 3
3. Запікаємо при 180 градусах в духовці 20-30 хвилин. Готово!

Схожі рецепти