Кабачки смажені з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Одне з моїх найулюбленіших страв - смажені кабачки з помідорами, часником і сиром. Кабачки можна подавати на обід або вечерю, в якості закуски або навіть основного блюда. Виходить дуже смачно і ситно.
Перед вами - простий рецепт приготування кабачків смажених з овочами. Кабачки нарізаємо кружечками, обвалюють в борошні і обсмажити на олії до золотистого кольору. Присипаємо кабачки подрібненим часником і тертим сиром. Зверху викладаємо порізану кружальцями помідор і присипаємо подрібненою зеленню. Хай щастить!
- Кабачок - 1 штука
- Помідори - 2-3 штук
- Часник - 1 штука
- Сир твердий - 150 грам
- Петрушка - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Борошно - За смаком

Кабачки промиваємо та нарізаємо тонкими кружечками. Кожен кружечок обваляйте в борошні.

Розігріваємо в сковороді рослинне масло і обсмажуємо кабачки з двох боків до золотистої скоринки.

Присипаємо кабачки подрібненим часником і присипаємо тертим сиром.

Зверху викладаємо кружальця помідорів.

Присипаємо зеленню і подаємо до столу. Смачного!