Рецепт «їжачки» з рисом і морквою фото

«їжачки» з рисом і морквою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Крупи , Морква , Мал
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

"Yozhiki" з рисом і морквою - домашнє блюдо, яке однаково люблять і дорослі і діти, до того ж готується воно дуже просто і досить швидко. Сподобається всієї сім'ї!

Опис приготування:

Якщо у вашому розпорядженні всього 300 грам м'ясного фаршу, а нагодувати треба цілу сім'ю, приготуйте"їжачки" з рисом і морквою. Це швидко, смачно і ситно. Як їх приготувати, дивіться покрокову рекомендацію до рецептом.

  • Фарш - 300 грам (свинячий)
  • Мал - 100 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Томатна паста - 30 грам
  • Рослинна олія - 30-50 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Яйце - 1 штука
  • Бульйонний кубик - 1 штука
& Quot; Yozhiki
Підготуйте інгредієнти.
& Quot; Yozhiki
Насамперед відваріть рис до напівготовності, відварюють 10 хвилин з моменту закипання. Поріжте дрібно цибулю, розділився на дві частини, половина піде в фарш, половина - в зажарку.
& Quot; Yozhiki
Натріть на тертці моркву.
& Quot; Yozhiki
У фарш додайте цибулю, яйце, сіль і відвареної до напівготовності рис.
& Quot; Yozhiki
Добре розмішайте.
& Quot; Yozhiki
Сформуйте з фаршу кульки.
& Quot; Yozhiki
Обсмажте"їжачки" на сковороді з рослинним маслом. З обох боків до рум'яного кольору.
& Quot; Yozhiki
Перекладіть"їжачки" зі сковороди на тарілку.
& Quot; Yozhiki
В ту ж сковороду покладіть цибулю і моркву, обсмажте до напівготовності, потім додайте томатну пасту і обсмажуйте ще три хвилини. У цей час приготуйте окріп.
& Quot; Yozhiki
Влийте окріп (або бульйон) в зажарку, розмішайте, в цей момент можна додати бульйонний кубик.
& Quot; Yozhiki
Викладіть в сковороду"їжачки" так, щоб вони були майже приховані в бульйоні, далі готувати можна або під кришкою, або відправити в духовку для запікання при температурі 180 градусів на 30 хвилин. В даному випадку, їжачки готувалися в духовці.
& Quot; Yozhiki
Подавати"їжачки" можна як самостійну страву, просто з овочами, а можна подати з гарніром, наприклад, з відвареної картоплі. Смачне домашнє блюдо сподобається і дорослим і дітям! Смачного!

Схожі рецепти