Рецепт «Їжачки» під соусом фото

«Їжачки» під соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Тефтелі
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

"Їжачки" під соусом - або тефтелі з томатною підливою - прекрасне блюдо домашньої кухні, яке підійде на обід або вечерю. М'ясні"їжачки" виходять дуже ситними і смачними, так що пробуйте!

Опис приготування:

Як приготувати"їжачки" під соусом в домашніх умовах? Насправді дуже просто і абсолютно не клопітно. Для приготування використовуйте будь-який доступний м'ясний фарш. Якщо любите страви погостріше, додайте додаткових спецій. Страву можна подавати до столу як з гарніром, так і без нього. Хай щастить!

  • Фарш м'ясний - 400 грам
  • Мал - 1/3 склянки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Томатна паста - 250 мілілітрів
  • Вода - 1 Склянка
  • Лаврові листи - 2 штуки
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
& Quot; Їжачки
Цибулю і моркву очищаємо. Моркву натріть на тертці, а цибулю дрібно поріжте. Обсмажуємо овочі на рослинному маслі до м'якості, додаємо томатну пасту. Тушкуємо ще 5 хвилин.
& Quot; Їжачки
Фарш змішуємо з промитими рисом, сіллю і перцем. Формуємо круглі тефтелі.
& Quot; Їжачки
Перекладаємо їх в сотейник і заливаємо томатним соусом, також вливаємо воду і додаємо лаврові листи.
& Quot; Їжачки
Кип'ятимо блюдо на середньому вогні. Потім гасимо ще півгодини під кришкою до готовності рису. У процесі приготування рис буде"вилазити" назовні з фаршу, саме тому блюдо називають"їжачками" .
& Quot; Їжачки
Їжачки під соусом готові. Смачного!

Схожі рецепти