«Їжачки» під соусом
(покроковий рецепт з фото)
"їжачки" під соусом - або тефтелі з томатною підливою - прекрасне блюдо домашньої кухні, яке підійде на обід або вечерю. М'ясні "їжачки" виходять дуже ситними і смачними, так що пробуйте!
Як приготувати "їжачки" під соусом в домашніх умовах? Насправді дуже просто і абсолютно не клопітно. Для приготування використовуйте будь-який доступний м'ясний фарш. Якщо любите страви погостріше, додайте додаткових спецій. Страву можна подавати до столу як з гарніром, так і без нього. Хай щастить!
- Фарш м'ясний - 400 грам
- Мал - 1/3 склянки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 250 мілілітрів
- Вода - 1 Склянка
- Лаврові листи - 2 штуки
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Фарш змішуємо з промитими рисом, сіллю і перцем. Формуємо круглі тефтелі.