Рецепт «Їжачки» під соусом фото

«Їжачки» під соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Тефтелі

"їжачки" під соусом - або тефтелі з томатною підливою - прекрасне блюдо домашньої кухні, яке підійде на обід або вечерю. М'ясні "їжачки" виходять дуже ситними і смачними, так що пробуйте!

Як приготувати "їжачки" під соусом в домашніх умовах? Насправді дуже просто і абсолютно не клопітно. Для приготування використовуйте будь-який доступний м'ясний фарш. Якщо любите страви погостріше, додайте додаткових спецій. Страву можна подавати до столу як з гарніром, так і без нього. Хай щастить!

  • Фарш м'ясний - 400 грам
  • Мал - 1/3 склянки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Томатна паста - 250 мілілітрів
  • Вода - 1 Склянка
  • Лаврові листи - 2 штуки
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
Фарш змішуємо з промитими рисом, сіллю і перцем. Формуємо круглі тефтелі.

Схожі рецепти