Рецепт Італійський лід фото

Італійський лід
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Фрукти , Лимон
Вегетаріанське харчування
На обід
Десерти , Морозиво
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Незважаючи на те, що літо закінчилося, я з задоволенням готую для своєї сім'ї італійський лід. Прекрасний десерт! Готується легко і вистачає надовго.

Опис приготування:

В Італії так жарко, що люди влаштовують сієсту, щоб відпочити від виснажливої ​​спеки. І, можливо тому, у виготовленні морозива та фруктового льоду їм немає рівних в усьому світі. В рецепт італійського льоду я включила лимонний сік, але ви можете використовувати і сік будь-якого іншого фрукта. Тоді і колір льоду буде різним. Спробуйте італійський лід, ви закохаєтесь в цей десерт!

  • Вода - 2 склянки
  • Кукурудзяний сироп - 1 Склянка
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Лимонний сік - 175 мілілітрів (або сік будь-якого іншого фрукта.)
італійський лід - фото крок 1
Закип'ятіть воду і розчиніть цукор у воді.
італійський лід - фото крок 2
Вилийте до отриманого цукрового сиропу лимонний сік і кукурудзяний сироп.
італійський лід - фото крок 3
Форму, в якій ви будете робити італійський лід, поставте в морозильну камеру на п'ять хвилин.
італійський лід - фото крок 4
Потім вилийте в неї отриманий сироп. Поставте в морозильну камеру на 1-1, 5 годину.
італійський лід - фото крок 5
Через годину-півтори дістаньте форму з льодом. Виделкою розпушите лід і знову поверніть в морозильну камеру ще на годину.
італійський лід - фото крок 6
Готовий італійський лід розкладіть по вафельним ріжками або в формочки для морозива. Смачного!

Схожі рецепти