Імбирні пряники
(покроковий рецепт з фото)
Імбирні пряники завжди були і залишаються найголовнішим солодким символом Різдва! Але нам необов'язково чекати приходу цього світлого свята, щоб приготувати це смачне ласощі!
Опис приготування:
Звичайно, така чудова випічка завжди вважалася одним з основних прикрас святкового різдвяного столу західних країн. На нашу територію ці пряники потрапили порівняно недавно і відразу отримали широке поширення завдяки своєму приголомшливому смаку і чудовому зовнішньому вигляду. І хоча існує безліч варіантів їх приготування, але є в них і спільні риси, і сьогодні я хочу поділитися з вами класичним рецептом імбирних пряників. По суті, основна їх відмінність від звичайних полягає в тому, що тут крім інших інгредієнтів ми додаємо імбир, але це невелике доповнення і робить смак цих ласощів особливим. І хоча до Різдва ще дуже далеко, не варто відмовляти собі в задоволенні! впевнена, ваша сім'я скаже вам величезне спасибі, якщо ви приготуєте їм таку приголомшливу випічку, а ось вам для цього мій детальний рецепт імбирних пряників з фото.
- Борошно - 175 грам
- Імбир мелений - 1 Чайна ложка
- Кориця мелена - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/4 чайних ложки (дрібна )
- Сода - 1/4 чайних ложки
- Вершкове масло - 65 грам
- Цукрова пудра - 175 грам(100 г. - для глазурі, 75 г. - в тісто)
- Жовток яєчний - 1 штука
- Кленовий сироп - 2 Ст. Ложки
- Яєчний білок - 0, 5 штуки