Рецепт Хрусткі бельгійські вафлі фото

Хрусткі бельгійські вафлі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Бельгійська кухня
Борошно, Яйця
Пісні страви, Веганські страви
На полуденок, Для дітей, На сніданок, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Вафлі

Вафлі - улюблені ласощі багатьох дітей. Але хрусткі бельгійські вафлі перевершили всі мої очікування. Вони настільки ніжні і смачні, що я вирішила приготувати їх до приходу наших близьких друзів до чаю.

Такі вафлі будуть прикрасою будь-якого столу. Для цього слід прикрасити їх збитими вершками і покласти наверх кілька ягід. Це не тільки додасть страві естетичний вигляд, але і в багато разів поліпшить його смакові якості. Гості обов'язково поцікавляться у вас, як приготувати хрусткі бельгійські вафлі.

  • Борошно - 2 склянки
  • Розпушувач - 4 чайних ложки
  • Яйця - 2 штуки
  • Цукор - 60 грам
  • Соняшникова олія - 0, 5 склянки
  • Молоко - 2 склянки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
1
Всі сухі інгредієнти треба просіяти у велику миску.
2
Відокремлені від жовтків білки збийте в круту піну.
3
Змішайте жовтки, молоко і рослинне масло. Додайте отриману суміш до сухих інгредієнтів, перемішайте до однорідної маси і введіть в збиті білки.
4
Готуйте в вафельниці, наливаючи необхідну кількість тіста. Подавати краще зі збитими вершками і ягодами.

Схожі рецепти