Хліб «цеглинка»
(покроковий рецепт з фото)
Хліб "цеглинка" - це найпопулярніший хліб серед слов'ян. Готувати дуже просто і не займає багато часу. Найсмачніше навіть, ніж магазинний. Спробуйте!
Домашній хліб завжди виходить пишніше і смачніше покупного. Переваги домашнього хлібопечення так очевидні, що для тих, хто раз спробував, не потребують доказів. Спечіть простий на перший погляд, але неймовірно смачний пшеничний хліб-цеглинка. Це відмінна альтернатива Тостовий хліб - пшеничний хліб ідеально підійде для приготування бутербродів і сендвічів. Цеглинка виходить дуже ніжним, пористим і пишним.
- Борошно - 500 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Дріжджі - 7 грам
- Тепла вода - 300 грам
1. У глибокій ємності змішайте борошно, сіль, цукор, дріжджі і теплу воду. Замісити тісто.
2. Вимішуйте тісто протягом 15 хвилин, по необхідності додаючи борошно, поки воно не буде прилипати до рук.
3. Залиште тісто на 1 годину в теплому місці збільшитися в розмірі.
4. Випікайте хліб в прямокутній формі при температурі 200 градусів протягом 20-30 хвилин. Смачного!