Рецепт Хліб «цеглинка» фото

Хліб «цеглинка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Дріжджове тісто
На полуденок
Випічка, Хліб

Хліб "цеглинка" - це найпопулярніший хліб серед слов'ян. Готувати дуже просто і не займає багато часу. Найсмачніше навіть, ніж магазинний. Спробуйте!

Домашній хліб завжди виходить пишніше і смачніше покупного. Переваги домашнього хлібопечення так очевидні, що для тих, хто раз спробував, не потребують доказів. Спечіть простий на перший погляд, але неймовірно смачний пшеничний хліб-цеглинка. Це відмінна альтернатива Тостовий хліб - пшеничний хліб ідеально підійде для приготування бутербродів і сендвічів. Цеглинка виходить дуже ніжним, пористим і пишним.

  • Борошно - 500 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Дріжджі - 7 грам
  • Тепла вода - 300 грам
хліб
1. У глибокій ємності змішайте борошно, сіль, цукор, дріжджі і теплу воду. Замісити тісто.
хліб
2. Вимішуйте тісто протягом 15 хвилин, по необхідності додаючи борошно, поки воно не буде прилипати до рук.
хліб
3. Залиште тісто на 1 годину в теплому місці збільшитися в розмірі.
хліб
4. Випікайте хліб в прямокутній формі при температурі 200 градусів протягом 20-30 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти