Рецепт Хичіни з сиром і зеленню фото

Хичіни з сиром і зеленню
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Пісні страви
На обід, На вечерю, На полуденок
Випічка

Смачна страва кавказької кухні можна приготувати на сучасній плиті без клопоту.

Хичіни з сиром можна подати до супу або ж як самостійне блюдо. А готуємо їх з тіста, сиру і зелені. Смажимо в маслі на сковороді.

  • Борошно пшеничне - 350 грам
  • Кефір - 1 Склянка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Сир м'який - 300 грам
  • Зелень - 1 пучок
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка (сода 0, 5 немає. Ложки)
хичіни з сиром і зеленню - фото крок 1
Пшеничне борошно просіяти. Додати сіль і розпушувач (можна гашене оцтом або лимонним соком соду).
хичіни з сиром і зеленню - фото крок 2
Влийте кефір і замісити тісто.
хичіни з сиром і зеленню - фото крок 3
Готове тісто в мисці затягніть плівкою (пакетом) і дайте відпочити 20 хвилин.
хичіни з сиром і зеленню - фото крок 4
М'який сир і зелень змішайте до однорідності. Додайте солі і чорного меленого перцю.
хичіни з сиром і зеленню - фото крок 5
Розділити тісто 5 частин. Кожну розкачати в млинець.
хичіни з сиром і зеленню - фото крок 6
На млинець тесту викладіть 2 ст. Ложки начинки. Зберіть краю млинчика. Затиснутою робочий стіл.
хичіни з сиром і зеленню - фото крок 7
Пальцями розімніть корж в млинець так, щоб сир не прорвав тісто і не виліз.
хичіни з сиром і зеленню - фото крок 8
У сковороду влийте 1 ст. Ложку масла. Обсмажте млинець з двох сторін до готовності.
хичіни з сиром і зеленню - фото крок 9
Так обсмажуємо все хичіни до готовності. Покласти stopkoy. Накрийте стопку хичінов глибокої мискою і дайте злегка охолонути. Подайте до столу. Зручно їсти хичіни нарізаними на 4-6 частин.

Схожі рецепти