Хичіни з сиром і зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Смачна страва кавказької кухні можна приготувати на сучасній плиті без клопоту.
Хичіни з сиром можна подати до супу або ж як самостійне блюдо. А готуємо їх з тіста, сиру і зелені. Смажимо в маслі на сковороді.
- Борошно пшеничне - 350 грам
- Кефір - 1 Склянка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Сир м'який - 300 грам
- Зелень - 1 пучок
- Розпушувач - 1 Чайна ложка (сода 0, 5 немає. Ложки)
Пшеничне борошно просіяти. Додати сіль і розпушувач (можна гашене оцтом або лимонним соком соду).
Влийте кефір і замісити тісто.
Готове тісто в мисці затягніть плівкою (пакетом) і дайте відпочити 20 хвилин.
М'який сир і зелень змішайте до однорідності. Додайте солі і чорного меленого перцю.
Розділити тісто 5 частин. Кожну розкачати в млинець.
На млинець тесту викладіть 2 ст. Ложки начинки. Зберіть краю млинчика. Затиснутою робочий стіл.
Пальцями розімніть корж в млинець так, щоб сир не прорвав тісто і не виліз.
У сковороду влийте 1 ст. Ложку масла. Обсмажте млинець з двох сторін до готовності.
Так обсмажуємо все хичіни до готовності. Покласти stopkoy. Накрийте стопку хичінов глибокої мискою і дайте злегка охолонути. Подайте до столу. Зручно їсти хичіни нарізаними на 4-6 частин.