Хек в духовці у фользі
(покроковий рецепт з фото)
Всіма улюблена рибка тепер в новому виконанні. З нашим простим рецептом хека в духовці у фользі готувати його буде ще простіше - дивимося і запам'ятовуємо!
Хек - риба не особливо жирна, якщо його смажити, так взагалі сухуватим виходить. Але от якщо запекти - інша справа. Для приготування хека в духовці у фользі мені знадобилося кілька рибок загальною вагою понад півкіло. Раджу більше морквини і цибулі брати - вони пом'якшать смак риби. Запікати рибку треба при 180 градусів. Дивимося рецепт.
- Хек - 600 грам
- Морква - 1-2 штук
- Цибуля - 1-2 штук
- Майонез - 100 грам
- Кетчуп - 100 грам
- Спеції - За смаком
Дрібно ріжемо цибулю.
Трьом морквину.
Обсмажте цибулю і моркву з маслом.
Змішайте кетчуп і майонез.
Рибку промийте, натріть спеціями, викладіть на фольгу.
Зверху викладаємо овочі обсмажені.
Заливаємо соусом. Відправляємо в розігріту духовку хвилин на 40.
Коли наш хек в духовці у фользі буде готовий - подавайте з картоплею, рисом або просто овочами Приємного апетиту!
Коли наш хек в духовці у фользі буде готовий - подавайте з картоплею, рисом або просто овочами Приємного апетиту!