Рецепт Халва в мультиварці фото

Халва в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Борошно
Пісні страви , Веганські страви
На святковий стіл
Солодке , Десерти , Халва
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Східні солодощі є цілий ряд десертів, які популярні в багатьох країнах. У магазині завжди можна знайти що-небудь подібне, але ж домашні варіанти набагато смачніше. Читайте!

Опис приготування:

Я розповім вам, як приготувати халву в мультиварці. Ми звикли до того, що це блюдо складається з соняшникового насіння або горіхів, має пухку структуру і нудотний смак. Але цей рецепт вас здивує. Він складається з борошна, масла і меду, і відноситься до вірменської кухні. Готується зовсім по-іншому, а все одно смачно!

  • Борошно - 500 грам
  • Топлене масло - 200 грам
  • Мед - 200 грам
1
Борошно просійте. Потім обсмажте її в чаші мультиварки протягом 5 хвилин, постійно заважаючи. Це робіть в режимі"Мультіповар" .
2
Потім додайте до борошна масло. Продовжуйте смажити ще 10 хвилин, помішуючи.
3
Далі додайте мед. Ретельно заважайте і смажте ще 5 хвилин.
4
Отриману масу розрівняйте на блюді. Приберіть її на 1 час в холодильник. Наріжте халву перед подачею. Приємного чаювання!

Схожі рецепти