Халва в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Східні солодощі є цілий ряд десертів, які популярні в багатьох країнах. У магазині завжди можна знайти що-небудь подібне, але ж домашні варіанти набагато смачніше. Читайте!
Я розповім вам, як приготувати халву в мультиварці. Ми звикли до того, що це блюдо складається з соняшникового насіння або горіхів, має пухку структуру і нудотний смак. Але цей рецепт вас здивує. Він складається з борошна, масла і меду, і відноситься до вірменської кухні. Готується зовсім по-іншому, а все одно смачно!
- Борошно - 500 грам
- Топлене масло - 200 грам
- Мед - 200 грам
1
Борошно просійте. Потім обсмажте її в чаші мультиварки протягом 5 хвилин, постійно заважаючи. Це робіть в режимі "мультіповар" .
2
Потім додайте до борошна масло. Продовжуйте смажити ще 10 хвилин, помішуючи.
3
Далі додайте мед. Ретельно заважайте і смажте ще 5 хвилин.
4
Отриману масу розрівняйте на блюді. Приберіть її на 1 час в холодильник. Наріжте халву перед подачею. Приємного чаювання!