Хачапурі з сиром в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Готувати ароматні хачапурі в мультиварці дуже зручно і просто, тому що в ній ви можете як обсмажувати самі коржі, так і расстаіваться тісто, з цією розумною технікою приготування перетворюється в відпочинок.
Я дуже люблю різні борошняні вироби, тому частенько балую себе і своїх рідних чимось смачненьким, хачапурі в нашій родині одне з найулюбленіших страв. Раніше я готувала його на сковороді, але оскільки недавно в будинку з'явилася мультиварка, вирішила спробувати зробити ці коржі в ній. Як і очікувалось, експеримент вдався, тому я поспішаю поділитися з вами цим рецептом і розповісти, як зробити хачапурі з сиром в мультиварці. Принцип приготування той же, що і в класичному варіанті, тільки расстаіваться тісто і обсмажувати хачапурі ми будемо за допомогою техніки. Коржики виходять просто дивовижні, дуже ароматні і смачні, їх можна їсти і на сніданок, і на обід з вечерею, так що обов'язково приготуйте хачапурі з сиром в мультиварці в домашніх умовах, таке частування точно всім сподобається.
- Борошно - 800 грам
- Maconi - 500 грам (йогурт, кисле молоко)
- Молоко - 1 Склянка
- Вершкове масло - 150 грам(100 г - в тісто, 50 г - в начинку)
- Яйце - 3 штуки(1 - в тісто, 2 - в начинку)
- Дріжджі сухі - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Сир имеретинский - 1 кілограм (або суміш моцарели і бринзи)
- Жовток яєчний - 1 штука (для змазування коржі)
- Крем - 1-2 Ст. Ложок (для змазування коржі)