Хачапурі з сиром і зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами рецепт приготування хачапурі з сиром і зеленню, і впевнена, вам така варіація на тему класичного рецепту припаде до душі. Смачно, ситно і ароматно! Спробуйте, захват забезпечений!
Розповім вам, як приготувати хачапурі з сиром і зеленню. Смачно і ситно, зовсім, як у бабусі з дідусем! Принаймні, моя бабуся свого часу пекла саме такі хачапурі. Вам точно сподобається цей рецепт, всі мої домочадці були в цілковитому захваті!
- Тісто листкове - 500 грам
- Сир - 200 грам
- Крем - 150 грам
- Яйця - 8 штук
- Зелень - 1 пучок
- Спеції - За смаком
1. Для початку змішаємо в блендері сир і сметану зі спеціями.
2. Тісто розморозимо і розкачати, наріжемо трикутниками.
3. Відваримо яйця, остудити і наріжемо кубиками, додамо зелень і сирну масу, перемішаємо ретельно і фаршируємо цією сумішшю хачапурі: викладаємо начинку в центр і загортаємо куточки, як на фото. Притискаємо краю виделкою.
4. Випікаємо при температурі 180 градусів протягом 20-25 хвилин навпаки, злегка змащеному рослинним маслом або присипаним борошном. Готово!