Рецепт Грушевий торт фото

Грушевий торт
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто, Фрукти, Груша
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На святковий стіл
Випічка, Торти

Не дуже часто в повсякденному житті ми робимо незвичайні десерти. Якось обходимо їх стороною, просто з'їдаючи печеньку з магазину з чаєм в якості солодкого. Може, варто побалувати себе і свою сім'ю?

Обов'язково прочитайте про те, як приготувати грушевий торт за моїм рецептом. Точніше, він не мій, я просто його трохи змінила. Придумали його французи. І це значить, що він безсумнівно буде смачним. Ароматна і соковита випічка знайде багато шанувальників. Прекрасне солодке здивує всіх, хто його спробує.

  • Вершкове масло - 240 грам
  • Мигдаль - 200 грам
  • Вода - 300 мілілітрів
  • Яйце - 3 штуки
  • Груша - 4 штуки
  • Борошно - 6, 5 Ст. Ложки
  • Цукор - 10 Ст. Ложок
  • Ром - 2 Ст. Ложки
  • Сік лимона - 3 Ст. Ложки
грушевий торт - фото крок 1
Груші помийте, очистіть від шкірки і розрізати навпіл. Вийміть серединки.
грушевий торт - фото крок 2
Залийте мигдаль окропом, залиште його на 10 хвилин. Потім злийте і знову залийте воду. Залиште до повного охолодження, а далі очистіть мигдаль від шкірки прямо у воді.
грушевий торт - фото крок 3
Покладіть груші в каструльку або залізну миску, полийте їх лимонним соком. Залийте 300 мл. Води і проваріть 15 хвилин.
грушевий торт - фото крок 4
Мигдаль Перемолоти в крихту. Додайте до 1/3 горіхів 2 ст. Ложки цукру, 6 ст. Ложок борошна. Також натріть на крупній тертці 120 г. Масла. Розмішайте, додайте одне яйце, замісіть тісто. Приберіть його в холодильник на 30 хвилин.
грушевий торт - фото крок 5
А поки приготуйте крем. Збийте міксером 4 ст. Ложки цукру, 2 яйця, 120 г. Розм'якшеного масла, ром, залишився тертий мигдаль, 0, 5 ст. Ложки борошна.
грушевий торт - фото крок 6
Тепер дістаньте тісто з холодильника, розкачайте його. Покладіть в форму для випічки, зробивши бортики. Влийте крем і покладіть груші.
грушевий торт - фото крок 7
Запікайте торт в духовці при 200 градусах протягом 40 хвилин. Приємного чаювання!

Схожі рецепти