Грудка з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті я повідаю про те, як приготувати грудку з яблуками. Ніжна птах з яблуками в томатному соусі не залишить сподобається всім без винятку! Рецепт підходить для святкового столу!
У цьому рецепті я використовувала курячу грудку. При бажанні можна сміливо замінити її на індичі. Час приготування від цього не зміниться. Дуже простий і в той же час святковий рецепт, господиням на замітку!
- Куряча грудка - 300 грам
- Яблуко - 1 штука
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
Курячі грудки промиваємо та нарізаємо на акуратні шматочки. Обсмажуємо на сковорідці в рослинному маслі (для цього беремо соняшникова або оливкова олія) близько п'яти хвилин. Присипаємо сіллю і будь-якими спеціями, заправляємо томатною пастою. tusim 30 хвилин.
З яблука знімаємо шкірку, прибираємо серединку. Нарізаємо його на часточки і доповідаємо до грудях. Тушкуємо ще 10 хвилин під кришкою.
Грудка готова! Посипаємо її зеленою цибулькою, порубаним крупно. Насолоджуємося смаком! Смачного!