Грудка з грибами
(покроковий рецепт з фото)
М'яка і досить дієтична куряча грудка часто ідеально підходить для багатьох рецептів. З неї виходять відмінні салати, супи та гарячі страви, які потрібно випікати або тушкувати.
Коли я дізналася про те, як приготувати грудку з грибами по даним рецептом, то була дуже здивована. Адже спробувавши її в ресторані, я подумала, що це дуже складно і не буде можливості зробити блюдо будинку. Але, прочитавши склад в меню і уважно розглянувши саму страву, я зрозуміла, що можна спробувати повторити блюдо будинку. Воно дуже смачне!
- Куряча грудка - 3 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Печериці - 300 грам
- Твердий сир - 50 грам
- Вершки - 350 мілілітрів
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Цибулю очистіть і дрібно наріжте. Смажте його на рослинному і вершковому маслі до золотистого кольору.
Гриби помийте, наріжте пластинками і додайте до печериць. Смажте всі разом, помішуючи, поки не випарується рідина. Потім посоліть і поперчіть грибочки.
Зніміть обжарку з вогню, розділіть її навпіл. Натріть крупно сир, додайте його до однієї половині обсмаження, перемішайте.
Вирізка Допомога, в кожному шматочку зробіть надріз по центру. Потім - два надрізи в сторони від головного. М'ясо поперчіть і посоліть всередині і зовні. Всередину покладіть начинку з сиром, закрийте невеликим шматочком курки.
На сковороді розігрійте олію, викладіть грудку фаршированої частиною вниз. Смажте 6 хвилин до золотистої скоринки, а потім переверніть і викладіть з боків зажарку, також влийте вершки.
Блюдо посоліть і тушкуйте протягом 20 хвилин на маленькому вогні під кришкою. Подавайте з улюбленим гарніром або просто з грибами зі сковороди.