Рецепт Грудка з грибами фото

Грудка з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Гриби, Печериці, Куряча грудка
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви з начинкою

М'яка і досить дієтична куряча грудка часто ідеально підходить для багатьох рецептів. З неї виходять відмінні салати, супи та гарячі страви, які потрібно випікати або тушкувати.

Коли я дізналася про те, як приготувати грудку з грибами по даним рецептом, то була дуже здивована. Адже спробувавши її в ресторані, я подумала, що це дуже складно і не буде можливості зробити блюдо будинку. Але, прочитавши склад в меню і уважно розглянувши саму страву, я зрозуміла, що можна спробувати повторити блюдо будинку. Воно дуже смачне!

  • Куряча грудка - 3 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Печериці - 300 грам
  • Твердий сир - 50 грам
  • Вершки - 350 мілілітрів
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
грудка з грибами - фото крок 1
Цибулю очистіть і дрібно наріжте. Смажте його на рослинному і вершковому маслі до золотистого кольору.
грудка з грибами - фото крок 2
Гриби помийте, наріжте пластинками і додайте до печериць. Смажте всі разом, помішуючи, поки не випарується рідина. Потім посоліть і поперчіть грибочки.
грудка з грибами - фото крок 3
Зніміть обжарку з вогню, розділіть її навпіл. Натріть крупно сир, додайте його до однієї половині обсмаження, перемішайте.
грудка з грибами - фото крок 4
Вирізка Допомога, в кожному шматочку зробіть надріз по центру. Потім - два надрізи в сторони від головного. М'ясо поперчіть і посоліть всередині і зовні. Всередину покладіть начинку з сиром, закрийте невеликим шматочком курки.
грудка з грибами - фото крок 5
На сковороді розігрійте олію, викладіть грудку фаршированої частиною вниз. Смажте 6 хвилин до золотистої скоринки, а потім переверніть і викладіть з боків зажарку, також влийте вершки.
грудка з грибами - фото крок 6
Блюдо посоліть і тушкуйте протягом 20 хвилин на маленькому вогні під кришкою. Подавайте з улюбленим гарніром або просто з грибами зі сковороди.

Схожі рецепти