Гречка з сиром
(покроковий рецепт з фото)
З гречки готують безліч страв, проте не завжди вони відрізняються своєю оригінальністю. Дивіться, як приготувати гречку з сиром. Це варіація на тему гречаної каші. Буде ситно, смачно і корисно.
Для тих, хто дотримується дієти з різних причин, гречана каша - справжнє джерело. Вона вітамінна і в той же час дієтична, абсолютно не впливає на фігуру. У гречки характерний і насичений смак. Її подають з котлетами, з підливою, з м'ясом, з різними соусами, а також з салатами.
- Гречана крупа - 200 грам
- Сир твердий - 50 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Вода - 0, 5 L
- Сіль - 1 щіпка

1. Гречану крупу спочатку перебираємо, а потім промиваємо і відварюємо в підсоленій воді до повної готовності (близько 15-20 хвилин).

2. У гарячу гречку додаємо шматочок масла. Сир подрібнюємо на крупній тертці і теж додаємо в кашу, все перемішуємо.

3. Готову кашу перекладаємо в тарілку і відразу ж подаємо до столу, обов'язково їмо її гарячої, щоб сир тягнувся за ложкою. Смачного!